NAJGORE VRIJEME TEK DOLAZI ZA OVA 3 ZNAKA: Turski astrolog otkriva ko će se najviše NAPATITI u 2022.

Zanimljivosti

NAJGORE VRIJEME TEK DOLAZI ZA OVA 3 ZNAKA: Turski astrolog otkriva ko će se najviše NAPATITI u 2022.

Narednu godinu će obilježiti brojni preokreti i turbulencije. Neki će u ovome vidjeti priliku za uspjeh, dok će se neki poprilično namučiti da odgovore na sve izazove. Tri znaka spadaju u ovu drugu grupu, njima će biti najteže, navodi turski astrolog Murat Kojun.

Za Lavove će naredna godina biti puna iznenađenja. Moraće da budu pažljiviji u odnosima sa ljudima koje vole, kao i da se potrude da sačuvaju brak. Svaki odnos mora da evoluira, što će biti njihov zadatak u 2022. Sve što su želeli vezan za karijeru se menja, postaviće nove ciljeve. Nisu isključene ni druge ponude za posao, pa čak ni promjena profesije.

Djevica

Djevice će biti u prilici da konačno razmrse složene porodične odnose i okrenu novi list. Ovo nije nešto što žele, i zbog čega će dosta patiti, ali gledano na duže staze će biti dobro za njih. Sljedeća godina će biti godina velikih promjena za predstavnike ovog znaka koji će morati dosta da se prilagođavaju, a što im nikako neće prijati. Astrolog savjetuje da “spuste loptu” i prihvate sve što im 2022. donosi. U protivnom će samo pogoršati situaciju.

Škorpija

Škorpije će 2022. staviti na test kad je riječ o porodici. Ovo se ne odnosi samo na užu familiju i partnera, već i bližu rodbinu. Moguće su promjene u braku, sve zavisi od toga da li će biti spremni za kompromis ili će ponovo “udarati glavom o zid”. 2022. će ih naučiti da poboljšaju komunikacu sa drugima kroz brojne izazove ali i probleme na poslu. Trebalo bi da povedu računa o zdravlju.novi.ba