PAR OTVORIO SVADBENI POKLON POSLE 9 GODINA: Tetka im rekla da pročitaju pismo tek kad se prvi put posvađaju, a ovo su njene REČI

Zanimljivosti

PAR OTVORIO SVADBENI POKLON POSLE 9 GODINA: Tetka im rekla da pročitaju pismo tek kad se prvi put posvađaju, a ovo su njene REČI

Keti i Brendon Gan iz Mičigena venčali su se a taj su dan od njene tetke na dar dobili kovertu za koju im je rekla da “čuva ključ za spas braka”.

No uz nju su mladenci pre skoro 9 godina od tetke Alison dobili i stroge upute – da je ne otvaraju do prve veće svađe. I premda se par nebrojeno puta posvađao, tetkina je koverta ležala neotvorena i zaboravljena, a Keti je u Facebook grupi ”Love What Matters” objasnila:

“Setila sam se dana venčanja pre skoro devet godina pa sam razmišljala koji mi venčani darovi imaju neko posebno značenje.”

Objasnila je kako se setila njenog dara koji je ležao neotvoren u ormaru. Ona i suprug, rekla je, mislili su da je u koverti običan ključ koji simbolično spasava brak. Nedavno je par konačno otvorio tajanstveni dar u kojem su bile dve poruke, po jedna za oboje.

“Keti, idi po picu, škampe ili nešto drugo što oboje volite. Teta Alison”, pisalo je na papiriću naslovljenom na nju, a na njegovom je bio sličan savet mudre tete:

“Brendone, idi po cveće i bocu vina. Teta Alison.”

“Devet je godina ta koverta stajala na jednoj polici skupljajući prašinu, no ipak nas je nekako naučila toleranciji, razumevanju, kompromisu i strpljenju”, rekla je Keti koja je, kaže, shvatila da ono što je potrebno za održavanje snažnog i zdravog braka nikada nije ni bilo u koverti, već u njima samima. (Kurir.rs/K.Đ/Mirror)