“Ne mogu da podnesem svoju ženu”: Očekivali dečaka, rodila se devojčica, a onda je nastao HAOS

Zanimljivosti

“Ne mogu da podnesem svoju ženu”: Očekivali dečaka, rodila se devojčica, a onda je nastao HAOS

Uobičajeno je da izaberete ime za svoje dete pre nego što se rodi. Većina roditelja, ako prethodno ne sazna kog je pola njihova beba, ima dve liste ispunjene potencijalnim opcijama.

To je velika odluka – ali iskusni roditelji znaju da je najbolje imati nekoliko imena koja vam se sviđaju, jer najbolje smišljeni planovi mogu poći po zlu.

Naime, sve je počelo tako što je jedan par planirao da svom sinu da ime Majkl, sve dok se nije ispostavilo da je u pitanju devojčica.

Međutim, uprsko tome, nastavili su da je zovu Majkl, i to je zauvek ostao njen nadimak. Na sve to, ona se i sama predstavlja tim imenom.

Ipak, to najviše smeta njenom suprugu.

– Moja žena je trebalo da bude dečak. Njeni roditelji su joj izabrali ime Majkl, ali eto, rodila se devojčica. Ipak , to je ostao njen nadimak i svi je tako zovu. U počektu mi je bilo simpatično što je ljudi tako zovu, ali je sada počelo da me iritira do te mere da mi se čini da mrzim svoju ženu – istakao je on.

Na njegovu molbu da izabere za sebe drugi nadimak, ili da upotrebi barem ženski oblik tog imena, žena je ostala nema.

– Kada sam joj to predložio došlo je do prave rasprave. Na kraju, posvađali smo se a ona mi je rekla da se odselim – istakao je on.

A kako biste vi reagovali da ste se našli na njenom, odnosno njegovom mestu? Na čiju stranu stajete? Pišite nam u komentarima. (objektiv.rs)