DOĐITE, UGUŠIO SAM ŽENU” Albanac ubio suprugu dok su im DECA spavala u drugoj sobi

Svijet

Jedan Albanac je ubio svoju suprugu u Grčkoj dok su njihova deca spavala u drugoj sobi.

“Dođite, ugušio sam svoju ženu”, rekao je muškarac (40), koji se sumnjiči da je u Grčkoj, nakon kraće rasprave, ubio svoju suprugu. Pojedini mediji prenose da je reč o državljaninu Albanije, koji je sa porodicom poslednjih godina živeo u oblasti Lakedemonija.

Stravičan zločin dogodio se u nedelju uveče, dok je njihovo dvoje dece spavalo u drugoj sobi. Navodno osumnjičeni za ubistvo od ranije nije bio poznat policiji, niti je ubijena žena ikada prijavljivala nasilje u porodici.

Svedoci kažu da su u nedelju uveče čuli svađu u kući bračnog para. Sumnja se da je muškarac, nakon rasprave, dok su njihovi sinovi starosti 8 i 10 godina spavali u drugoj sobi, nasrnuo na suprugu i ubio je, prenosi Telegraf.

Veruje se da je nakon ubistva napustio porodični dom, ali da se potom vratio i pozvao policiju, moleći ih da dođu jer “veruje da je ugušio suprugu”.

Policija je beživotno telo žene pronašla u krevetu, a osumnjičeni je sedeo kraj nje. Navodno je policiji rekao da su počeli da se svađaju jer je supruga htela razvod.

– U ponedeljak, 6. decembra rano ujutru, priveli smo muškarca (40), zbog sumnje da je ubio svoju suprugu (36). Nakon zločina on je pozvao policiju i rekao da je suprugu zadavio golim rukama. Žena je pronađena bez svesti, a po dolasku u bolnicu proglašena je mrtvom. Istraga je u toku – saopštili su iz policije.blic