“DOBILA JE 500 EVRA ZA USLUGU” Aca Lukas o aferi sa starletom, ne želi da ćuti! “Muškarci vole da imaju što više žena”

Showbizz

“DOBILA JE 500 EVRA ZA USLUGU” Aca Lukas o aferi sa starletom, ne želi da ćuti! “Muškarci vole da imaju što više žena”

Aca Lukas otkrio je detalje privatnog života, pa priznao da su mu trenutno deca najveća okupacija. Folkera su povezivali sa starletama i rijaliti učesnicama, pa je on sada otkrio istinu.

– Da ne razvijamo sad neke teorije i filozofije o ljubavi, ali ima pravih ljubavi koje ti se više puta dese u životu, što ti se više puta desi, ti si srećniji čovek. Ja sam svu tu emociju prebacio na decu. To jeste različita vrsta ljubavi, ali ta energija te načisto iscrpi. Mislim da više ne mogu da se zaljubim, ne znam da li zbog toga što sam mator ili više ne znam u koga – smeje se Aca.

– Ne povezuju mene sa ženama, već se neke pojedine žene povezuju sa mnom, ničim izazvane. Slušao sam sve to, neću da pominjem imena, ali bilo je situacija u poslednje vreme. Evo, baš je neka mala pričala, rekli su mi: “Pali kanal, vrati, neka mala priča”, navodno kako je bila sa mnom, ludovala sa mnom po Crnoj Gori… Sad ja slušam i treba da se pravdam – priča Lukas.

– Nedavno je još jedna pričala, neću da je imenujem, da je bila sa mnom, ali sad mogu ovako javno da kažem da je dobila pare za to od ljudi koji su hteli da se obračunaju sa mnom na takav način, pa je dobila nekih sitnih 500 do 1.000 evra – otkriva pevač, pa dodaje o kome se radi:

– Maca, kako se beše zvaše… Diskrecija. To je već davno rečeno da od toga nema ništa, prošla pored mene jednom kao fan, stala da se slika. Sad sam ja kao neki Don Žuan… Daleko od toga! Da li mislite da sa takvim primercima za nekog može da se kaže da je Don Žuan?

Muškarci vole da budu šmekeri, da imaju što više riba, ali kakve su ovo žene? Svi mi volimo da nas vole žene, ali pitanje je čime se hvalimo – dodao je.

Aca se dotakao i svog privatnog života, pa otkrio da li je trenutno zaljubljen.

– Nisam zaljubljen trenutno, ali sam najzauzetiji kao nikad u životu. Imam obaveze koje me trenutno ispunjavaju, idem sad da vozim dete na jahanje. Nemam priliku da tako nešto doživim, preokupiram sam drugim stvarima, stalno sam u kontatku sa decom, stalno se viđamo, tu je i unuka, ne znam šta bih ja tu dodao – zaključuje Lukas u emisiji “Premijera – Vikend specijal”.blic