“SVESNA JE, ALI ŽIVOTNO UGROŽENA” Lekari otkrili u kom je stanju žena koju je muž izbo 10 puta pred decom

Region

S. V. (29), koju je nožem napao muškarac u hodniku Dečjeg dispanzera u Leskovcu, svesna je i komunikativna, ali je i dalje u životnoj opasnosti.

– Pacijentkinja je sa više ubodnih rana u predelu grudnog kosa i abdomena, primljena kod nas na Kliniku za anesteziju. Za sada je budna, svesna, dreniranih obeju strana grudnog kosa. Prema rečima dezurnog lekara i dalje je u stanju životne ugroženosti. V. S. 1992. godište – rečeno nam je u Kliničkom centru Niš.

– Imala je povrede po čitavom telu, počevši od glave, pa do nosa, ušiju, grdnog koša, stomaka i na ekstremitetima. Jedna od tih povreda je bila teža, u predelu grudnog koša – rekao je juče specijalista urgentne medicine u Opštoj bolnici Leskovac Dragan Marinković.

Dežurni lekar u Dečjem dispanzeru u Leskovcu Dragan Stojanović ispričao je da je bio u ordinaciji oko 8:30, kada se, kako je naveo, čuo vrisak.

– Sestra me je pozvala, u hodniku je bila povređena žena. Pružili smo prvu pomoć i pozvali Hitnu pomoć, koja stigla za oko pet minuta, kao i policija – rekao je Stojanović.

On je naglasio da je žena imala jako krvarenje iz levog uha, kao i ubodnu ranu u predelu stomaka i posekotinu na levoj strani lica. Na pitanje da li je video napadača, odgovorio je da nije.

– Kada smo sestra i ja izašli iz ordinacije, on nije bio tu – rekao je Stojanović i dodao da su u hodniku bila dva dečaka, kojima je ranjena žena maćeha.blic