SALE TROPIKO I JOVANA GODINAMA ODLAZILI NA PSIHOTERAPIJE! Ovo je razlog zbog kog su tražili POMOĆ, nisu ni pomišljali na RAZVOD

Showbizz

Pevač Aleksandar Cvetković, poznatiji kao Sale Tropiko i Jovana Pajić doneli su odluku da posle 10 godina stave tačku na brak iz kojeg imaju dve ćerke.

Naime, o razlogu njihovog razvoda mnogo se spekulisalo, a poznato je da su pred sam kraj odlazili i kod psihoterapeuta u želji da pokušaju da spasu brak. Međutim, ipak nisu uspeli.

Jovana je i ranije za medije govorila da redovno odlaze na terapije kako bi odnos podigli na viši nivo, te je jednom istakal da im je to neophodno.

– Sale me u svemu podržava, nije ljubomoran, te dečje bolesti smo davno preležali. Ja njega nikada ne proveravam, niti on mene, jednostavno imamo zdrav odnos. Psihoterapije su svima neophodne, pa i meni i Saletu – ispričala je ona 2018. godine.

Ona je tada otkrila i zbog čega su tražili pomoć stručnog lica.

– Mi nemamo nijedan konkretan problem, ja sam išla iz znatiželje jer sam mislila da sve držim pod kontrolom, a došla sam do nekih stvari koje su bile zatvorene u nekoj crnoj kutiji i zaista sam kao ličnost porasla zahvaljući tim terapijama. Sale i ja uz pomoć stručne osobe lakše rešavamo problem napornog tempa života, nepostizanje nekih stvari, odnos sa prijateljima, porodicom. To vam je stvar mentalne higijene – objasnila je tada Jovana, koja je očigledno i ranije imala krize u braku sa Saletom.

Kurir.rs/I.B.