Pjevačica u vezi sa oženjenim generalom: Svi detalji nove ljubavi Marine Visković!

Showbizz

Nakon što je Saša Mirković u emisiji “Sceniranje” na Kurir televiziji otkrio da mu je jedan, kako ga je nazvao, lažni general prijetio i tražio otkup ugovora poznate pjevačice, svoje ljubavnice, u javnosti je nastao haos. Mnoge je zanimalo ko je misteriozni muškarac, a još više koja je pjevačica u pitanju. Kako Kurir ekskluzivno saznaje, riječ je o Marini Visković!

Producent je izjavom zagolicao maštu gledalaca kada je nagovijestio jednu od aktuelnih estradnih tajni. Voditeljki Ljiljani Stanišić ispričao je kako ga je jedan general ucjenjivao i pokušao da ga zastraši, pozivajući se na svoj visoki čin. Iako je voditeljka insistirala da Mirković otkrije o kome je riječ, on je to uporno odbijao. Ipak, kopanjem malo dublje stiglo se do saznanja da je glavna akterka priče Marina, koja izbjegava da priča o svom ljubavnom životu.

Kako je otkrio sagovornik blizak pjevačici, ona je već neko vrijeme u vezi sa oženjenim policijskim generalom (ime i prezime poznato redakciji), koji ima i djecu i koji živi sa svojom porodicom. Ali, nije Simke! Ovaj zauzeti muškarac živi u Beogradu i navodno je jako zaljubljen u Marinu, što dokazuje i činjenica da pokušao da “otkupi” njen ugovor i na taj način prekine poslovnu saradnju sa Mirkovićem.

Njemu se nije dopalo što je Saša menadžer i producent njegove ljubavnice, a i sama Marina mu se požalila na situaciju. General joj je obećao da će to riješiti, nakon čega je kontaktirao s Mirkovićem i sreo se s njim. Bez okolišanja mu je iznio šta traži od njega, a potom ga, kako kaže izvor, pitao koja je cijena da Viskovićka počne samostalno da radi. Kada mu je Saša objasnio da je u Marininu karijeru uloženo dosta novca i da već ima zakazane nastupe, a potom mu saopštio i sumu, generalu se gotovo slošilo. Tada se pokupio i ljutito otišao od njega.

Inače, Marina i ovaj muškarac su se upoznali prije nekoliko mjeseci, kada su se našli u zajedničkom društvu u jednom restoranu. Odmah su sijevnule varnice među njima, pa su razmijenili brojeve telefona i ubrzo počeli da se viđaju. Kako kaže sagovornik, on je veoma brzo odlijepio za pjevačicom i koristi svaki slobodan trenutak da se druži sa njom. Često ih viđaju u luksuznim restoranima u Beogradu, a intimne trenutke uglavnom provode u njenom domu. Ni Marina nije imuna na generala, o čemu se povjerila prijateljima. Kako kaže, poslije raskida duge veze ni sa jednim muškarcem nije bila tako prisna i bliska.kurir.rs ekskluziva.ba