Ukrajinka Tetiana s povezom na očima plesala na žici, Maja: ‘Ti si luda pa ovo nije normalno’

Showbizz

‘Mi nekako uvijek očekujemo napredak, Tetiana, ovo nije napredak, ovo je potpuna nova vizija. Kupila me. Kako se ona poigrava i koketira s nama. Ovo ostavlja bez daha’, komentirala je Martina Tomčić

Akrobatkinja s nevjerojatnim talentom balansiranja na žici Tetiana Kundyk (36), koja je audicijskim nastupom žiri i publiku ostavila bez daha, vratila se na pozornicu ‘Supertalenta’ zahvaljujući neupitnom talentu i Davorovom zlatnom gumbu koji ju je lansirao direktno u polufinale.

Ovoga puta, talentirana Ukrajinka s engleskom adresom izvela je atraktivnu i opasnu točku koja je započela plesom na svili, a spektakularni nastup privela je kraju balansirajući na žici debljine svega šest milimetara s povezom na očima.

Svojom uzbudljivom točkom Tetiana je još jednom uspjela raspametiti žiri, a posebno Davora koji nije mogao sakriti ponos na svoj zlatni gumb.

– To je to. Jako mi se svidio povez za oči, svidjela mi se muzika, svidjeli su mi se novi elementi koji su ubačeni i svila – svidjelo mi se sve! Ovo je bio nastup za dosta osjetila i ja sam oduševljen- priznao je Davor.

– Mi nekako uvijek očekujemo napredak, Tetiana, ovo nije napredak, ovo je potpuna nova vizija. Kupila me. Kako se ona poigrava i koketira s nama. Ovo ostavlja bez daha. Davore bit ću jako sretna ako tvoj zlatni gumb pobjedi ove sezone – rekla je Martina.

– I dalje mislim da je Tetiana luda. To nije normalno. Tako je neustrašiva. Ljubomorna sam na Davorov zlatni gumb. Sigurna sam da ćemo ju vidjeti u finalnu. Moram priznati da sam ju večeras tijekom nastupa vidjela i kao potencijalnu pobjednicu ove sezone ‘Supertalenta’ – poručila je Maja Ukrajinki.

– Nevjerojatno. Veselim se ponovno nastupu, siguran sam da će se to dogoditi – zaključio je Janko.

Prisjetimo se, Ukrajinka koja trenutno živi u Engleskoj predstavila se domaćoj javnosti početkom listopada na audicijskom nastupu. Njezin je talent balansiranje na žici, a počela ga je razvijati još kao djevojčica jer je plesala u cirkusu. Roditelji su se potajno nadali da će od toga odustati, ali njoj se toliko svidjelo da se i danas time bavi.

Osim toga, sad je ‘zauvijek’ vezana za taj posao jer je u cirkusu upoznala i supruga, koji je klaun. Imaju sina od godinu i pol, a žiri je oduševilo to što joj je nastup u ‘Supertalentu’ bio prvi nakon porođaja.

24sata