KO JE ANJA BLA?! Balkan BRUJI o njenom PO*NO snimku sa Bakom Prasetom ZARAĐUJE brdo love, ima 21 godinu a evo šta je ZAVRŠILA…

Showbizz

KO JE ANJA BLA?! Balkan BRUJI o njenom PO*NO snimku sa Bakom Prasetom ZARAĐUJE brdo love, ima 21 godinu a evo šta je ZAVRŠILA…

Anja Blagojević, poznatija kao Anja Bla, u centru je skandala kada je navodno njen eksplicitni video sa dečkom Bakom Prasetom postavljen na jedan po*no sajt.

Njih dvoje se još nisu oglasili povodom snimka, a pojavila se i analiza na društvenim mrežama da možda nije reč o njima, budući da Anja nema mladeže na leđima, a devojka sa spornog snimka ima.

Anja je rođena 20. februara 2000. u Bosni I Hercegovini, završila je srednju Ekonomsku školu u Doboju, s obzirom na to da od malena voli da trenira, Anja je sada i profesionalni trener. Kako piše na stranici Model Management, osim bosanskog, govori još tri jezika, engleski, nemački i srpski.

Ona se od malih nogu interesuje za fitnes, a od 17. godine ozbiljno trenira. Završivši fitness kurs i proučivši pravilnu ishranu, ona je sertifikovani kondicioni trener. Anja se totalno posvetila svom fizičkom izgledu, a sada se posvetila pomaganju drugima, pa često na njenim društvenim mrežama imamo prilike da vidimo fotografije iz teretane.

Pored fitnesa, Anja je i poznata influenserka, te na Instagramu ima više od 500.000 pratilaca, dok je na Tiktoku prati skoro 300.000 ljudi, a od kako je javnost saznala za vezu sa Baka Prasetom, ona pored svojih slika često objavi i fotografiju s njim i njegovim psom Obijem.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bogdan Ilic (@bakaprase)

Veliku popularnost stekla je nakon što je oblelodanila svoju vezu sa Baka Prasetom, za koju se mesecima unazad spekulisalo, ali oni nikada pre nisu pričali o tome. Međutim, Baka je nakon drame sa Kimijem, rešio da javno progovori o svom ljubavnom životu i da obelodani vezu sa Anjom.

Od kako su objavili da su u vezi, Anja i Baka se više ne ustručavaju da svoje zajedničke fotografije kače na društvenim mrežama, kao I da izbacuju zajedničke videe. Jednom prilikom istakao je da će Anja uskoro otvoriti svoj jutjub kanal, na kojem će objavljivati raznorazni sadržaj.

Baka Prase se jednom prilikom pohvalio da Anja više zarađuje od njega, a kolaju priče da influenserka potiče iz bogate porodice. kurir.rs