Stefana pronašli kod Crikvenice: ‘Hodao je po magistrali deset kilometara od grada…’

Region

Policija nam je potvrdila da su pronašli nestalog Stefana Aleksića (27), koji je kako navode živ i zdrav te se s njim još obavljaju razgovori. Stefan je iz Brčkog stigao u Crikvenicu s još dva prijatelja u četvrtak

Stefan Aleksić (27) nestao je iduće jutro kad je s još dvojicom prijatelja stigao u Crikvenicu u četvrtak, bez ikakvog povoda, prema navodima njegovih prijatelja.

Iz PU primorsko-goranske potvrdili su nam da je Stefan pronađen u ponedjeljak ujutro, a njegov prijatelj javio nam je da je šetao po magistrali izvan Crikvenice.

– Hodao je po cesti deset kilometara od Crikvenice – obavijestio nas je kratko njegov prijatelj o njegovu pronalasku, koji također trenutno ne zna puno više.

– Živ je i zdrav. S njim se još obavljaju razgovori – kratko su nam kazali iz policije.

Podsjetimo, 24sata jučer su objavila informaciju o nestanku Stefana, kojeg su prijatelji tražili po ostalim mjestima u gradu, uključujući i šumu. Naime, sve je bilo uobičajeno kad su otišli spavati no drugo jutro, njihov prijatelj više nije bio u sobi. Uzeo je sa sobom mobitel, ali ostale stvari je ostavio.

– Nije nam jasno kako je tako iz čista mira nestao, pa nije bilo svađe niti razloga da ode – rekao nam je u nedjelju Stefanov prijatelj koji se zahvaljuje na pomoći.24sata