poznati muzičar je bivši verenik Jane Milić Ilić! (FOTO)

Showbizz

Danas je u srećnom i skladnom braku koji traje punu deceniju, ali malo ko zna da je pre muža volela ovog poznatog muzičara

„Pronašla sam ljubav za ceo život“, tvrdila je Jana Milić u intervjuima koje je davala, sada već davne, 2010. godine.

Lepa glumica u to vreme bila je u vezi sa frontmenom etno-grupe „Biber“ Rastkom Aksentijevićem. Romansu su počeli na snimanju filma „Srpski ožiljci“, u kome je Jana imala zapaženu ulogu, dok je Rastko bio zadužen za muziku.

Prvi put su se kao par pojavili na premijeri filma „Đavolja varoš“, kada je muzički producent javno podržao svoju devojku. Jana je uzvratila pažnju tako što je ispratila koncert Rastkovog oca Pavla Aksentijevića, a zatim su viđeni i na premijeri pozorišne predstave „Sto posto Oskarov kabare“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rastko Aksentijevic (@rastkoaks)

U međuvremenu su započeli zajednički život, a posle godinu i po dana zabavljanja usledila je veridba.

U emotivnim odnosima ništa ne planiram, pa ni udaju, ali je Rastko prvi partner sa kojim sebe mogu da zamislim u braku ‒ govorila je Jana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rastko Aksentijevic (@rastkoaks)

Kad, kako i zbog čega su raskinuli nije poznato.

‒ Ne pričam o privatnom životu. Jednom sam govorila o svojoj intimi i opekla sam se, tako da to više neću činiti ‒ bila je izričita Jana Milić, koja je prekinula svaki kontakt sa bivšim partnerom.

Danas zvezda serije “Istine i laži” uživa u desetogodišnjem braku sa producentom Miodragom Mišom Ilićem kojeg je upoznala u liftu. Par ima sina Đorđa (7)..

“Miša i ja smo bili komšije, živeli smo u istoj zgradi, on na petom, a ja na četvrtom spratu. Godinu dana bilo je potrebno da se prvi put sretnemo, a početak naše romanse odigrao se u liftu. Vraćala sam se s puta i u liftu sam srela simpatičnog mladića koji me je nasmejao. Nakon prvog susreta, počeli smo skoro svakodnevno da se viđamo”, opisala je jednom prilikom glumica sudbonosno upoznavanje.stil