DNEVNI HOROSKOP ZA 27. NOVEMBAR: Izbegavajte alkohol!

Zanimljivosti

OVAN

Ishod situacije na poslovnom polju kod vas može da bude dobar. Imaćete ispunjena očekivanja. Dobro se osećate pored voljene osobe, vaša veza funkcioniše odlično. Ispunjeni ste nežnim osećanjima. Manji pad energije vas očekuje.

BIK

Možete da očekujete da ćete ostvariti svoje planove. Posao vam je na prvom mestu i trudite se da mu budete posvećeni. Očekuje vas uzbudljiva situacija sa osobom prema kojoj gajite iskrena i jaka osećanja. Vežbajte od kuće.

BLIZANCI

Očekuje vas povoljan dan za rešavanje poslovnih problema ali i za pokretanje nekih važnih tema. Dobijate pažnju od osobe do koje vam je stalo. Vaš odnos vremenom može da bude sve bolji. Stomak vam je osetljiv.

RAK

Možete da računate na dobro stanje kada je u pitanju vaše polje finansija. Situacija vam je sasvim stabilna. Lako pokazujete svoje interesovanje prema osobi koja vam se dopada i spremni ste za vezu. Odlično stanje vas očekuje.

LAV

Bićete pozitivno raspoloženi danas. Spremni ste da svojim kolegama ukažete i neku vrstu pomoći oko posla. Verujete osobi do koje vam je stalo i smatrate da sa njom možete da podelite i dobro i zlo. Zdravlje je dobro.

DEVICA

Ukoliko želite promene kada je u pitanju posao, očekuje vas nova šansa za to u narednom periodu. Na prvom mestu vam je da se maksimalno posvetite svojoj ljubavnoj vezi. Nizak pritisak vas muči.

VAGA

Verujete u sebe i spremni ste da u poslovnom okruženju ostvarite uspeh o kojem ste maštali. Ukoliko se budete upustili u novu vezu danas, mogli biste da imate neko manje razočarenje. Izbegavajte alkohol.stil