Imala je 17 spontanih pobačaja, a sada je dobila bebu za koju se molila

Zanimljivosti

Nakon što je preživjela 17 spontanih pobačaja, žena je rodila bebu od 6,5 kilograma. Ovo dijete je došlo na svijet da svojoj mami kaže da je napokon dobila za što se molila.

Cary i Tim Patonai znali su da žele još jedno dijete nakon što im je rođeno prvo. No Cary nikada nije očekivala da će proći kroz toliko pobačaja, točnije, njih 17 prije rođenja sina Everetta.

Par je znao da njihova obitelj nije potpuna te su željeli još jedno dijete. Nije bila sprema odustati čak ni nakon što je imala dodatna dva pobačaja prije nego je zatrudnjela s Finnleyjem.

„Dva od pobačaja su bili blizanci. Bilo je to traumatično za cijelu obitelj, posebno za naše najstarije dijete, Devlen. Svaki bi gubitak slamao njegovo malo srce“, rekla je Carey.

Carey je znala koliko je velik blagoslov bio što je uspjela napokon roditi. Nakon posjeta liječniku saznala je da Finnley ima preko 4 kilograma, a ostalo joj je joj šest tjedana trudnoće.

VIDI OVO: Spontani pobačaj: Znakovi koji otkrivaju da ste ga nesvjesno doživjeli

Kada je došao dan da Carey rodi carskim rezom, nije očekivala da njezina beba postane slavna jer je bila dvostruko veća od uobičajenog novorođenčeta. Finnley se rodio sa 6.5 kilograma.

Većina beba teška je oko 3.5 kilograma. Ne samo da je Finnley bio najveća beba u bolnici, nego je ujedno postao vrlo popularan s liječnicima i medicinskim sestrama. Svatko se htio slikati s njim. Cary je rekla: „Liječnik koji je radio carski rez je rekao da u 27 godina svog rada nije vidio tako veliku bebu. Svi u rađaoni su bili jako uzbuđeni.“

Finnley nije stao u odjeću koju je obitelj pripremila za izlazak iz bolnice. Cary, njezin suprug i njihovo dvoje djece su sada napokon potpuna obitelj. Bogu hvala!

novizivot.net