Preokret u kvizu “Potjera” zbog jednog propusta

Showbizz

U emisiji kviza “Potjera”, koji se rado gleda u Bosni i Hercegovini gledatelji su u prethodnoj epizodi mogli vidjeti nevjerovatan propust.

“Ko je pobijedio?”, rečenica je koja se čula kako iz usta takmičara, tako i samog Tragača, u posljednjoj sekundi druge i finalne igre u kvizu “Potjera”, gdje su svi, kako oni u studiju, tako i kraj malih ekrana čekali da čuju ko je pobjednik najnapetije epizode do sada.

Milisav, Vladimir i Slavko, ušli su u drugu igru sa fondom od 670.000 dinara (oko 11.132 KM), a nasuprot sebe su imali tragača Žarka Stevanovića, koji se izgleda specijalizovao za napete završnice, držeći i takmičare i gledaoce kraj malih ekrana kao na iglama.

Takmičari su osvojili prednost od 18 koraka, što je Žarka, čini se, samo dodatno motivisalo. U poslednjih 30 sekundi, tragač je uspeo da dođe do 16 tačnih odgovora, kada ga je jedan pogrešan odgovor, vratio korak nazad, ovaj put, ostavljajući na 15 sekundi.

Međutim, u foto-finišu, Žarko je pojačao ritam, te je na svega pet sekundi do kraja takmičenja ostao na korak do izjednačenja.

“Koje srpsko mjesto možemo pronaći u naslovu filmova o Konanu?”, pročitao je pitanje voditelj kviza Jovan Memedović, na svega tri sekunde prije kraja.

Nakon par trenutaka razmišljanja, Žarko je dao tačan odgovor koji je glasio Varvarin, uz sam zvuk sirene koja je označila kraj igre. I upravo tu je nastala prava enigma – da li je tragač pobijedio ili su Milisav, Vladimir i Slavko otišli kući “teži” za 670.000 dinara (oko 11.132 KM).

“Ko je pobijedio?”, čula se rečenica, a uskoro je uslijedio i odgovor. Ovaj put, Žarko je zakasnio za milisekundu, pa je novac zasluženo otišao u ruke takmičara.radiosarajevo.ba

https://youtu.be/fEnW7T9daNg