Kći Zdravka Čolića golišavim selfijima otkrila kako izgleda tajanstvena vila njenog oca

Showbizz

Mlada kćer poznatog pjevača ne ustručava se na Instagramu objaviti razne fotke pa se tako često, kada nije na luksuznim putovanjima, fotografira i u očevoj vili s bazenom

Jedan od najvećih pjevača na ovim prostorima, Zdravko Čolić (70), drži do svoje privatnosti pa do sada nije otvorio vrata svog doma za javnost. S druge strane, njegova kćer Una (19) brojnim fotografijama na društvenim mrežama redovno pokazuje njihov obiteljski dom.

Naime, Una na Instagramu ima preko 33 tisuće pratitelja. Često dijeli svoje fotografije iz doma pa je samo bilo pitanje vremena kada će pomno čuvani dom pjevača pomoću njezinih selfija izaći u javnost.

Tako se prema njezinim fotografijama može vidjeti uistinu lijepa vila obitelji Čolić. Pjevač živi u mirnom dijelu Košutnjaka sa suprugom Aleksandrom i kćerima Unom i mlađom Larom. Vila u kojoj stanuju okružena je zelenilom i velikim dvorištem.

Tako je Una pokazala i unutrašnjost kuće, sve od kupaone do dvorišta. Kako pišu komentatori, dvorište im je ipak najljepše kao i lijepa terasa s pogledom.

Također, na fotografijama možemo vidjeti i bazen koji ostavlja bez daha, a u njemu, čini se, Una tijekom ljeta najviše voli biti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Una 🦋 Čolić (@unacolic)

Kćer pjevača također je otkrila da obitelj u dvorištu ima i veliki trampolin koji izgleda kao odlični zabavni kutak za njihove najmlađe goste.

Kako piše Story, šuškalo se da je pjevač zabranio kćeri da objavljuje fotografije iz vile, međutim, po svemu sudeći, ili je promijenio mišljenje ili ga nasljednica nije poslušala.24sata