Uvek vodim ljubav na prvom dejtu, a kad muškarci čuju ZAŠTO, jedni su oduševljeni, a drugi šokirani!

Zanimljivosti

Uvek vodim ljubav na prvom dejtu, a kad muškarci čuju ZAŠTO, jedni su oduševljeni, a drugi šokirani!

Večita dilema koliko vremena je “normalno” čekati da biste prvi put imali s*ks s novim partnerom, i dalje nije razrešena. Jedni su pristalice pravila od minimum tri izlaska, dok drugi tvrde da je to potpuna glupost.

Verovatno jedini pravi odgovor je da svako odlučuje šta mu odgovara, a šta ne. Ako želite da sačekate sa prvim odnosom, i to je u redu.

Sa druge strane, Kloi (29) iz Saseksa, kaže da uvek vodi ljubav s muškarcima na prvom sastanku, i ima objašnjenje za to koje je neke oduševilo a druge šokiralo.

– Zašto da se samo družite ako ti se neko sviđa? Oboje znate da želite s*ks. Glupo mi je da oklevam samo zato što postoji neko “pravilo” o tome da biste morali da čekate do trećeg izlaska. Zaboravite to, život je prekratak – kaže Kloi.

Ona opisuje kako pronalazi nove partnere.

– Očigledno je da je izgled presudan, jer sigurno nećete želeti odnos s nekim ko vam se ne sviđa. Zato se povezujem samo s muškarcima koji su stvarno slatki i dok smo u kontaktu preko interneta, uvek se uverim da postoji iskra pre nego što se vidimo uživo. To znači da se do trenutka kad se stvarno lično sretnemo zaista osećam kao da nam je to treći ili četvrti dejt, jer “veza” već postoji – navodi ona.

Kloi sve svoje partnere pronalazi preko internet stranica za upoznavanje.

– Radije koristim stranice na kojima znate da će se*s brzo doći na dnevni red.

Poslednji “s*ks na prvom dejtu” imala je nedavno, u Brajtonu. Čovek s kojim joj se to dogodilo radi u IT industriji, i zaglavio je u dosadnom braku, u kojem se se*s događa jednom nedeljno, u isto vreme, na isti način. Hteo je malo više uzbuđenja.

– Otišli smo na nekoliko pića, a zatim skoknuli taksijem do mirnog dela plaže gde nije bilo šanse da ne bude “vatrometa” – napominje ona i priznaje da je ove godine spavala s još pet muškaraca i to odmah nakon prvog sastanka.

Šta vi mislite o vođenju ljubavi na prvom dejtu?

Vaše odgovore možete ostaviti u komentarima. (espreso.co.rs)