Detalj s Instagrama puno otkriva?! Stanivuković ‘prati’ još jednu pjevačicu

Showbizz

Gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković na Instagramu “prati” Tanju Savić (36), sa kojom je već neko vrijeme navodno u emotivnoj vezi, a na listi prijatelja na ovoj društvenoj platformi mu je još jedna srbijanska pjevačica Slavica Ćuketraš (36).

Da sve bude još zanimljivije, i Slavica prati njega, pa je očigledno da sa obje strane postoji određena vrsta “sviđanja” ili, kako bi se mlađi izrazili – “lajkovanja”, piše portal Telegraf.rs.

S razlogom je ovo zapalo za oko mnogima, s obzirom na činjenicu da su Slavica i Tanja nekad bile nerazdvojne, a onda su čak prestale i da komuniciraju.

Međutim, danas imaju korektan odnos, a očigledno i sličan ukus, bar kad su u pitanju ljudi koje prate na Instagramu.

Podsjetimo, Stanivuković je juče, 20. novembra, upitan da li je istinita priča o njegovoj romansi sa Tanjom Savić. Nije htio da potvrdi, ali ni da demantuje.

“Ono što je meni važno reći je da sam ja postao gradonačelnik Banja Luke isključivo svojim radom i posvećenošću. Neko sam ko zna da nekada u životu ne ide sve kako želite, ali isto tako apsolutno bježim od žute štampe i takvih natpisa. To nije nešto na šta ja stavljam akcenat i ono što ne želim jeste da, u bilo kojem segmentu, takva vrsta spekulacija zasjeni sve ono krupno što radimo i što smo postigli”, rekao je Draško.

“Takvim jednim posrnućem društva ti klikovi su upravo ono što nas unazađuje jer se piše bilo šta samo zbog čitanosti, a ne zbog pozitivnog efekta koji treba da ostvari. Vrijednosti takvih vrsta spekulacija, natpisa, tračarenje nisu vrijednosti koje ja želim da promovišem. Poražava me činjenica da su nekada takve vrste intriga i naslova, gdje i ja sam spoznam gdje sam i u kojem trenutku bio, postanu važnije i interesantnije od vitalnih pitanja”, kazao je Stanivuković za Alo.radiosarajevo.ba