Dalilina majka stala na njezinu stranu: Nije ona ukaljala prezime Dragojević, a ti si Dejane napustio kuću jer ti je majka pred očima varala oca!

Showbizz

Dalilina majka stala na njezinu stranu: Nije ona ukaljala prezime Dragojević, a ti si Dejane napustio kuću jer ti je majka pred očima varala oca!

Majka Dalile Dragojević, Emina Mujić oglasila se nakon razvoda svoje kćerke i Dejana Dragojevića.

Ona je, inače, ranije stajala u odbranu, sada već bivšeg zeta, ali čini se da je sada promijenila mišljenje o njemu, te je iznijela šokantne detalje o njegovoj porodici.

Poznato je da je Dejan napustio svoju porodicu, te svoj dom gradio daleko od Dragojevića, a kako tvrdi Emina, on je otišao iz kuće jer je navodno njegova majka varala njegovog tatu, piše Blic.

– Dejane ako je Dalila ukaljala prezime Dragojević, ne zaboravi da si plakao i pričao kako je tvoja mama Biljana takođe ukaljala prezime Dragojević i pored vas troje djece izbacila na ulicu tvog tatu Gorana sa dva kofera, a u krevet gdje je tvoj tata spavao sa tvojom mamom ušao znamo već ko i zbog kog si ti i napustio tu kuću jer nisi mogao da gledaš sve to, a sve druge priče su manje bitne – započela je ona.

– Ti si kuću napustio ogorčen na svoju majku koja je pred tobom, tvojim bratom i tvojom sestrom spavala sa dotičnim gospodinom koji je treća kuća od tvoje majke! Žalosno, ali istinito. Ukaljala majka tvoje prezime Dragojević, a sad kad je Dalila to uradila sve vam nešto čudno. Svaka istina boli, a ovo je samo jedan dio iz života slavnih Dragojevića! Dejane “sorry” ali ti mene poznaješ i znaš da ne ćutim nikome na nepravdu, a ovo je nepravda prema Dalili! Zato ti je i teško da oprostiš Bilji, a ne zbog Dalile… Čisto da se zna jedan od razloga – rekla je. (ekskluziva.ba)