Ovim horoskopskim znakovima će u 2022. godini ići sve od ruke

Zanimljivosti

Kraj 2021. godine i početak sljedeće nekim horoskopskim znacima donijet će životne prilike koje bi trebalo iskoristiti.

Prema onome šta raspored planeta na nebu poručuje i tranzitima koji nas očekuju, sljedeća godina bi sreću i blagostanje posebno mogla da donese za četiri znaka.

Evo o kojim znakovima se radi:

Djevica

Što se više bliži kraj 2021. godine, to se vrijednoj i ambicioznoj Djevici otvara sve više šansi kako na poslovnom tako i na emotivnom planu.

Čim pređemo u 2022. godinu, ovaj znak može da očekuje da će imati duplo više sreće nego do sada.

Na poslu mogu da očekuju nove projekte, dobre ideje i realizaciju planova koji odavno stoje u mjestu.

Vaga

Djeca Venere će od decembra 2021. i od samog početka sljedeće godine osjetiti da je sreća na njihovoj strani, ali i da ih u stopu prati njihova vladajuća planeta koja im donosi ljubav i radost u život.

Biće aktivni na polju karijere i preuzimati inicijativu, što će rezultirati uspjesima – kako poslovnim, tako i finansijskim.

Vage će biti uspješne na svim planovima, a otvoriće im se i mnoge nove mogućnosti.

U ljubavi ih očekuje puno strasti i romantičnih iskri, a neke Vage bi mogle da se vrate bivšem partneru ili realizuju vezu s nekim ko im je već dugo sfera interesovanja.

Škorpija

Škorpije će biti izuzetno aktivne na polju prijatelja u 2022. godini. Upoznaće nove ljude i započeti nova druženja, što će im otvoriti nove mogućnosti i na poslovnom planu u predstojećem periodu.

Očekuju ih dobri rezultati na svim poljima, a posebno će ih obradovati unapređenje na poslu.

Na emotivnom planu vladaće harmonija za zauzete Škorpije, dok one usamljene čeka zanimljiv i romantičan period koji će ličiti na bajku.

Vodolija

Vodolije u narednih godinu dana čekaju poslovne ponude kakve nisu ni sanjali. Na profesionalnom polju događaji će redati, a oni će imati dilemu kako da izaberu ono što je najbolje. Dešavat će im se da im istovremeno stignu po tri, četiri poslovne ponude.

Šta god da prihvate, odabraće dobro, jer imaju podršku neba. Talas naglih promena može da ih uznemiri na momenat, ali će brzo shvatiti da je to nešto najbolje što im se desilo u skorije vreme.

Donijet će neke važne odluke koje će imati sjajan efekat u budućnosti.

Na emotivnom planu očekuje ih sklad u porodici, a slobodne Vodolije dobiće priliku da razriješe neke odnose iz prošlosti koji bi mogli da prerastu u lijepu, mirnu romantičnu priču, piše Žena.blic.rs.radiosarajevo.ba