Baka Draška Stanivukovića: Neka se Tanja Savić okani mog unuka, njemu treba mlađa da rađa!

Region

Baka Draška Stanivukovića: Neka se Tanja Savić okani mog unuka, njemu treba mlađa da rađa!

Glavna tema u medijima ovih dana jeste afera Tanje Savić i gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića, a sada je na ovu temu progovorila i Draškova baka, Gospava:

– Nisu u vezi, a i ne bih voljela da jesu. Jednostavno, ona nije za njega. Ona žena ima djecu, ima sve – kaže u jednom dahu baka Gospava za Blic, pa nastavlja:

– Udata žena koja ima djecu, šta ima da mi bude fina. Nije za njega da ženi ženu koja ima dvoje djece. Daj bože da je njenoj djeci dobro, ali da se okane mog unuka. Bog joj dragi dao zdravlje za njenu djecu.

Draškova baka kaže da ju je veoma uznemirilo obraćanje Tanjinog muža Dušana, kao i riječi koje je izgovorio na račun još uvijek zakonite supruge.

– Šta sve njen muž izjavljuje, ja to ne mogu da pričam. Šta je sve čovjek rekao. Nju ne znam lično. Znam je od ranije kao pjevačicu. Draško mi je baš sinoć rekao: “Bako, to je jedna velika glupost, nemoj se sekirati, nema od toga ništa. Oni moraju da pišu” – govori u jednom dahu baka, pa otkriva da bi voljela da se njen unuk oženi uskoro i da dobije djecu.

– Uh, to mi je želja. On sada ima djevojku, ali neću o detaljima. A to nema veze sa Tanjom Savić. Treba da nađe neku koja je mlađa i koja će mu roditi djecu. Kaže mi njegov kolega, vozač, da ima finu, lijepu djevojku, da ne može biti bolja. Ali, eto još je drži u tajnosti. A to što pišu za Tanju neka pišu, šta ja mogu – otkriva baba Gospava.

Ona priznaje da unuka još nije stigla da ispita o novoj djevojci.

– Njegov vozač nije htio da mi kaže ime djevojke, a ni Draška sinoć nisam stigla da pitam o djevojci. Ja mislim da ona nije javna ličnost – istakla je baka.

Priča o Drašku je, kako kaže, pogađa, jer je on unuk kojeg je podigla. Zato je Draško redovno obilazi, pa je tako bilo i sinoć.

– Sinoć je bio kod mene i kaže mi: “Joj, bako draga, kakva glupost”.

Pitam ga: “Sine šta je to?”, na šta mi on kaže: “Pa otkud znam, to nema veze sa mnom”. Juče dolazi poštar kod mene i veli: “Zapalile se društvene mreže od toga”. Šta da mu kažem? Sin mi govori: “E, mama, mama, pisaće o njemu svašta” – kaže Gospava.

Od kada je postao regionalna politička zvijezda i najmlađi gradonačelnik u historiji Banjaluke, kao i prvi političar koji je, nakon 20 godina, “pobijedio Milorada Dodika”, baka Gospava kaže da je ponosna na svog unuka.

– Ponosna sam, hvala bogu. Imam još jednog unuka. Na oba sam ponosna. A što se tiče politike, to nam je jedna velika sekiracija. Ali moj Draško ide samo pravo. Nema nikakvih mrlja iza sebe – priča ushićeno baka Gospava i samo mu jednu stvar zamjera:

– Stalno žuri na te nekakve sjednice.

Stanivuković redovno objavljuje fotografije i video zapise sa bakom na društvenoj mreži Instagram, a ona kroz osmijeh kaže:

– On me prevari, pa kaže: “Ajd baka stani kod motora”. Rekla sam mu: “Nemoj više da mi prilaziš”. Othranila sam ga, uvijek je uz mene bio, pa je i danas tu. blic.rs