Sa 19 godina je imao AFERU sa duplo STARIJOM ŽENOM, a nakon nje je pronašao NOVU DEVOJKU; Kada je otišao da upozna njene roditelje ostao je SKAMENJEN…

Zanimljivosti

Sa 19 godina je imao AFERU sa duplo STARIJOM ŽENOM, a nakon nje je pronašao NOVU DEVOJKU; Kada je otišao da upozna njene roditelje ostao je SKAMENJEN…

Televisa presenta, ali na američki način. On je kao klinac radio u teretani kao lični trener. Imao je 19 godina kada je upoznao ženu u četrdesetim kojoj se jako dopao, pa je više puta sa njom imao intimne odnose. Ta afera je na njenu inicijativu prekinuta, a on je posle dve godine pronašao devojku u koju je veoma zaljubljen. Kada je došao momenat da upozna njene roditelje, shvatio je – žena sa kojom je imao aferu je majka njegove devojke!

Ovo je ispovest jednog momka na društvenoj mreži Reddit.

“Dozvolite mi da prvo samo kažem, nisam ja taj koji greši u ovome, ali moram to negde da kažem. Živog me izjeda.

Pre 2 godine, kada sam imao 19 godina, upoznao sam jednu ženu dok sam radio kao lični trener. Imala je 40 godina i izgledala je kao 25-godišnjakinja. Zainteresovala se za mene i pozvala me nekoliko puta da izađemo i nekoliko puta smo imali intimne odnose. Posle jednog od naših susreta rekla je da nije u redu da neko njenih godina bude sa mnom jer sam bio mlad i promenila je teretanu.

Moja devojka i ja smo zajedno nešto manje od godinu dana. Ona je neverovatna i toliko je volim. Pre dva meseca sam prvi put upoznao njenu porodicu i ostao sam šokiran. Odvela me je u kuću u kojoj sam se smuvao sa tom ženom i osećao sam se kao da se šale sa mnom.

Pre nego što sam video njenu mamu, shvatio sam. Imam tip i obe odgovaraju tom tipu, tako da ima smisla, “družio” sam se sa samohranom majkom i sada sam sa njenom ćerkom. Onda su se njeni mama i tata pojavili i oboje smo ostali skamenjeni. Upoznajem njene roditelje, u braku su 20 godina, shvatam da sam bio “igračka” udate žene i sada se osećam neverovatno posramljeno.

Kasnije te nedelje njena mama pronalazi moj broj i kaže mi da nikada ne smem da pričam o tome šta se dogodilo. Rekla mi je da će me moja devojka mrzeti zauvek jer ću ja biti taj koji je razveo njene roditelje. Dakle, sada sam primoran da čuvam ovu tajnu.

Inače, pozvala me je da provedem Dan zahvalnosti sa njenom porodicom, a pošto je moja porodica udaljena 1000 milja i već sam joj rekao da ne planiram da idem kući, nemam baš izgovor da ne odem. Tako da ću sada morati da sedim za stolom i uživam u večeri sa ženom sa kojom sam imao aferu, njenim mužem i njenom ćerkom u koju sam sada zaljubljen”, napisao je u ispovesti na Redditu jedan dečko koji ne zna kako da u zapetljanoj situaciji u kojoj se našao treba da postupi.

Mnogi su se u komentarima šalili na njegov račun i govorili da očigledno i majka, i ćerka imaju isti ukus, tako da treba da mu bude čast što je “imao prođu” i kod majke i kod ćerke.

Mnogi su gai tešili govoreći mu da krivica nije njegova i da je njena majka ta koja bi trebalo da oseća grižu savesti.

“Prokletstvo. Majka sigurno projektuje i prebacuje svoju krivicu na tebe. Nisi ti kriv brate. Krivica nije tvoja”, “Ne znam, ali ako si ozbiljan u vezi sa devojkom, ona će možda morati da sazna to što pre”, “Tvoja devojka treba da sazna i razumeće ako je dovoljno zrela jer ti tada nisi mogao da znaš da je t ažena u braku. Ona kasnije neka odluči da li će reći ocu”, bili su neki u moru komentara podrške.

Ipak, mnogi su njegovu ispovest iskoristili kao povod za šalu, pa su ga pitali kako izgleda otac, jer ako liče, to sve objašnjava, a mnogi su mu govorili da se strpi jer njegova devojka možda ima rođake, te priča može da se produbi. (zena.blic.rs)