TRESE SE BELA KUĆA OD MILJANIJIH URLIKA! Kulićeva se slomila kad je videla šta joj Zola radi IZA LEĐA, potpuno se slomila! (VIDEO)

Showbizz

Miljani Kulić prikazan je klip na kojem Lazar Čolić Zola razgovara sa Banetom Čolakom o vezi i raskidu sa njom.

– Ja tebe nisam video zadovoljnog ovde, otkad si ušao. Očigledno niste prešli preko nekih stvari – govorio mu je Čolak.

– Dosadilo mi je da neko izigrava žrtvu, govori kako će skrenuti ako se nastavi ovim tempom. Najveći problem je što sam tražila da ima poštovanja prema meni i da ne traži Caru da mu kupi pivo na žurki, ako on mene vređa. Ovde predstavlja da nema šta da jede, da nema cigarete… – komentarisala je Miljana.

– Evo, sve lažeš, sve! – rekao je Zola.

– Vidim da ga hiljadu stvari muči, a on ništa ne deli sa mnom, razgovara sa drugim ljudima. Odlazak u radio, pa odlazak iz kreveta… Niko ga nije isterao iz kreveta, on je mene ostavio zbog drugih ljudi. Nije u stanju da stane iza mene, da sam najgora! Vidim da je nesrećan i da ćuti- nastavljala je Kulićeva.

– Non-stop me ponižava, svakim svojim izlganjem. Ona je takva, kada raskinemo ili se posvađamo, ona je takva, želi da mi uzme sve. Laže 80% stvari – urlao je Zola.

– Sama sam dozvolila ovakvo poniženje! Ne mogu više, pucam, nikada nije stao iza mene, nikada me nije zaštitio! Neka mu ti veliki drugovi vraćaju to što treba… Kad Car bude izašao sa Dalilom, neće ga ni pozvati – plakala je Miljana.Kurir.rs/I.B.