BIO JE U NJEZINOM SPOTU, A ONDA JE NESTAO: Kako izgleda bratić Jelene Karleuše koji se rijetko pojavljuje u javnosti!

Showbizz

BIO JE U NJEZINOM SPOTU, A ONDA JE NESTAO: Kako izgleda bratić Jelene Karleuše koji se rijetko pojavljuje u javnosti!

Jelena Karleuša danas je jedna od najvećih zvijezda na ovim prostorima, no unatoč svojoj slavi nikada nije zaboravila koliko je obitelj važna.

I sama je nebrojeno puta isticala da joj je njihova podrška važna, a u uskom krugu najvažnijih bila je i teta Danijela Dmitrović, pogotovo otkako je ostala bez majke Divne.

Pjevačica nije krila koliko je vezana za nju, kao i za svog bratića Marka, koji se čak pojavio i u njezinom spotu za pjesmu ‘Samo za tvoje oči’.

No, o Markovu se životu ne zna puno, a iskustvo u spotu ga nije privuklo mainstream glazbi. Umjesto toga, Dmitrović je danas ponosni ljubitelj metala i rock glazbe, iako jako poštuje veliku karijeru svoje sestrične.

Danas su Marko i Jelena jako bliski, posjećuju se, a on ponekad odsjeda u njezinoj vili. Marko ima i djevojku, čime se pohvalio na svom Instagram profilu, a podržala ga je upravo Jelena u komentarima. Osim Marka, pjevačica ima i dva polubrata iz očevog drugog braka, a s Ivanom i Nikolom njeguje i skladan odnos.

Posljednji put zajedno smo Jelenu i Marka mogli vidjeti na rođendanu Milice Pavlović, kada se u medijima naveliko nagađalo tko je tajanstveni muškarac s kojim se pojavila. Naravno, vrlo brzo se doznalo da se radi o nikome drugome nego o sinu njezine tete, prenosi story.hr. haber.ba

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marko Dmitrovic (@markodmi)