SAŠA MATIĆ KUPIO KUĆU OD POKOJNOG MARINKA: Rokvić je jedva čekao da mu se kolega doseli u KOMŠILUK i stalno ga je pitao OVO!

Region

Pevač Saša Matić nedavno je kupio kuću od Marinka Rokvić, koji je preminuo 6. novembra u 68. godini.

Naime, kako se navodi, Matić će se uskoro useliti u novu vilu, odmah pored porodičnog doma Rokvića. U taj objekat uloženo je više hiljada evra da bi Matići imali sav komfor.

– Saša je pre skoro godinu dana kupio kuću koju je prodavao Marinko Rokvić, koji se jako obradovao što će mu prvi komšija biti upravo Matić. Nekretnina u koju će se Sale uskoro useliti iziskivala je određene promene, pa je on uložio dosta novca. Ništa nisu prepustili slučaju, već su temeljno radili na svakom detalju da bi porodično mogli da uživaju. Ostale su još neke sitnice koje treba da se završe, a porodica s nestrpljenjem čeka useljenje u novi dom – dodao je Sašin prijatelj i otkrio da se pokojni Rokvić radovao što će mu prvi komšija biti njegov omiljeni kolega.

– Sećam se da je Marinko bio jako uzbuđen što kuću prodaje upravo Saši. Matić se radovao useljenju i često je pitao dokle su stigli sa radovima, ali evo, nažalost, nije uspeo da dočeka taj dan da sa svojim kolegom popije kafu – tužnim glasim nam je otkrio naš izvor i potom nastavio:

– Sale je teško podneo gubitak kolege, i dalje je u šoku, ali evo, imaće jednu lepu uspomenu od Marinka, a to je ova kuća.

Ovu informaciju potvrdio je i Matić.

– Od Marinka Rokvića sam kupio kuću u koju treba da se uselim ovih dana, i to onu pored njegove. Stalno me je pitao kada će se radovi privesti kraju, želeo je da se družimo… I baš mi je njegov sin Marko nedavno rekao da je Marinko pitao za mene i zanimalo ga je dokle sam stigao sa radovima – tužnim glasom je rekao Saša.Kurir.rs/I.B/Alo