OVO JE RAZLOG ZAŠTO JE TANJA OPROSTILA DRAŠKU! Drugarica tvrdi: Nije se ni razvela, a želi da se UDA za političara BOGAT I USPEŠAN…

Showbizz

OVO JE RAZLOG ZAŠTO JE TANJA OPROSTILA DRAŠKU! Drugarica tvrdi: Nije se ni razvela, a želi da se UDA za političara BOGAT I USPEŠAN…

Tanja Savić oprostila je Drašku Stanivukoviću letnju navodnu avanturu sa Kijom Kockar, te su njih dvoje obnovili svoju romansu. Kurir je došao u posed fotografije na kojoj su Tanja i Draško zajedno jedno pored drugog.

Ono što je do sada poznato jeste da njihova veza datira od janura ove godine, da su sa društvom bili na Jahorini, a postoje i njihove fotografije sa Tanjinog nastupa na kojima su zagrljeni. Kada je u javnost dospela informacija o ovoj aferi, pevačica i političar su već okončali vezu i to navodno zbog njegovog neverstva.

Ipak, kako saznajemo oni su uspeli da nađu zajednički jezik i da obnove svoju romansu, a kako kaže naš izvor Tanjina porodica navija svim srcem za ovu ljubav.

– Tanjina porodica obožava Draška. Oni misle da je on idealan partner za nju. Mlad je, bogat i uspešan, pa smatraju kako će uz njega lako prevazići rastanak od bivšeg partnera Dušana Jovančevića – kaže Tanjina prijateljica za Blic i dodaje da je pevačica zaljubljena do ušiju.

– Tanja je odlepila za Stanivukovićem. Želi da se uda za njega. On je izvodi na večere po restoranima, tretira je kao damu, Tanja je ubeđena da je Draško ljubav njenog života i zato je rešila da mu oprosti afere sa drugim devojkama – rekao je izvor za naš portal.

Inače, u prilog priči da su se Tanja i Draško pomirili govori i činjenica da se Tanja i gradonačelnik Banjaluke prate na Instagramu i da jedno drugom lajkuju objave.

Stanivuković je pre dva dana objavio fotografiju i poruku da će donirrati sadnice za park u Banjaluci, što je Savićeva među prvima lajkovala. Nešto aktivniji je Draško koji označava da mu se dopada gotovo svaka Tanjina objava na društvenoj mreži, a posebno je oduševljen fotografijama sa snimanja njenog novog spota. kurir.rs