Adrijana posetila muža u bolnici i ugledala drugaricu: Reči koje joj je uputio još joj odzvanjaju u glavi…

Zanimljivosti

Adrijana posetila muža u bolnici i ugledala drugaricu: Reči koje joj je uputio još joj odzvanjaju u glavi…

Adrijana Pereia Lima dos Santoš (43) na neverovatan način otkrila je neverstvo supruga i to u bolnici. Naime, dok je ležao u vrlo teškom stanju i pred intubacijom, suprug Rikardo joj je priznao da je vara sa njihovom kućnom prijateljicom, a da stvar bude još šokantnija po ženu, njegova ljubavnica, odnosno prijateljica bila je takođe pored njega u bolnici.

Za neobičnu posetu saznala je od lekara koji su joj rekli da sačeka da jedna gospođa, za koju je paciojent rekao da mu je devojka, izađe iz sobe kako bi ona mogal da uđe. Kada je Adrijana kasnije ušla kod supruga i upitala šta se događa i otkud ona tu, dobila je “nož u srce”.

– Od danas ona se brine o meni, kao i mojim potrebštinama. Možeš da ideš – rekao je Rikardo svojoj ženi, koji je u tim trenucima bio u vrlo teškom stanju, na ivici respiratora, prenosi Cronica.ar.

Adrijana najpre nije mogla da se oporavi od šoka, da bi potom, kada se primirila, zamolila lekare da ponovo razgovara sa mužem pre nego što ga intubiraju. Rikardo, po zanimanju vatrogasac, takođe je bio voljan da razgovara sa ženom i objasni joj o čemu se radi.

U nekoliko minuta razgovora priznao joj je da je vara sa zajedničkom prijateljicom već duže vreme i da, ukoliko ozdravi, planira da se razvede i da život započne u domu svoje dosadašnje ljubavnice.

Prema izveštavanju loklanih medija, pacijent je insistirao da sve njegove lične stvari, uključujući telefon, dokumenta i bankarske kartice daju ljubavnici.

Ubrzo nakon toga, Rikardo je intubiran i čekaju se dalje informacije o njegovom stanju i eventualnom raspletu ljubavne sapunice (objektiv.rs)