Upoznala ‘ljubav’ na internetu i otišla ga upoznati: Raskomadao ju je i prodao njezine organe

Zanimljivosti

Blanca je Juana upoznala preko interneta, nekoliko mjeseci bili su kontaktu, a onda je odlučila otići u Peru i upoznati ga uživo. Policija je na plaži pronašla dijelove njezinog tijela…

Meksikanka Blanca Arellano (51) pronađena je mrtva, raskomadana i bez organa nakon što je otputovala u Peru kako bi uživo upoznala muškarca s kojim se upoznala preko interneta.

Blanca i Juan Pablo Jesus Villafuerte Pint (37), student medicine i biotehnologije upoznali su se preko aplikacije za igrice i u kontaktu su bili nekoliko mjeseci. Ona se ukrcala na avion, a nestala je tjedan dana kasnije, javlja Daily Mail.

Juana je nakon tjedan dana kontaktirala Blancina nećakinja, nakon što nije mogla stupiti u kontakt s njome. On joj je rekao kako je Blanci dosadio i da joj nije mogao pružiti život kakav je htjela te da se vratila u Meksiko.

Nekoliko dana kasnije na plaži u blizini mjesta gdje je Juan živio su pronađeni dijelovi tijela bez glave. Vlasti su pronašle i odsječeni prst sa srebrnim prstenom, a nedaleko su našli i torzo bez organa.

U Juanovom stanu je policija otkrila i tragove krvi Blance Arellano te su ga uhitili. Optužen je za ubojstvo, trgovinu ljudima i trgovinu organima.

On je rekao da nije kriv, no ostaje u pritvoru dok se istraga nastavlja.

24sata