BIVŠA MODELSICA PROSLAVILA SE AFEROM SA OŽENJENIM U RIJALITIJU: Korigovala lice, potrošila na HILJADE EVRA da danas izgleda OVAKO!

Showbizz

Nekadašnja učesnica rijalitija koja se “proslavila” aferom sa oženjenim Edisom Fetićem i bivša modelsica Dragana Mitar ne krije da je korigovala lice, a o tome je nedavno i otvoreno govorila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dragana Mitar (@dragana_mitar)

Silikoni, brojne operacije nosa, držanje dijeta, Dragana je uradila sve kako bi izgledala onako kako danas izgleda, a kažu joj da je prava bomba.

Ipak, na poslednjoj objavi na Instagramu, jasno je da je Dragana uradila i navlake za zube, ali i da je poslednja operacija nosa uspela, i da sada više ni ne liči na ženu koju smo svojevremeno gledali na malim ekranima.

Inače, Dragana je nos korigovala krajem 2020. godine i otkrila da ju je operacija koštala 3.000 evra, a sada se oglasila na svom Instagram profilu i napisala je :

“Ako treba i deset puta dok ne bude to, to”, napisala je Dragana.

– Radila sam grudi i nos. Za to sam sam izdvojila 5.600 evra. Ove korekcije lica na šet meseci ne računam. To je recimo po 300 evra u zavisnosti od tretmana – rekla je tada ona.kurir.rs