OVAKO JE IZGLEDALA SVADBA MARIJE KARAN: Glumica sad prolazi kroz pakao, a pre 9 meseci RAZVELA SE od američkog producenta

Showbizz

Marija Karan u centru Beograda u ranim jutarnjim časovima žestoko se sukobila sa dečkom V.B. nakon čega je i udario glumicu.

Naime, policija je utvdila da su se njih dvoje prethodno posvađali u jednom poznatom prestoničkom restoranu polse čega je dečko izašao iz restorana i krenuo ka garaži u Dositejevoj. Potom je usledila nova svađa nakon koje je Mariji dečko udario u desnu stranu lica.

Inače, Marija se početkom februara ove godine zvanično razvela od supruga, američkog producenta Džoela Lubina, nakon sedam godina zajedničkog života.

Ipak, oni su ostali u dobrim odnosima zbog zajedničkog sina, čak su i svi zajedno proslavili katolički Uskrs u Beogradu.

– Kako Džoel živi u Americi, a Marija je već neko vreme u Srbiji, brzo su se dogovorili da katolički Uskrs obeleže u Beogradu. On je doputovao iz Amerike, te se pridružio glumici i njihovom sinu u jednom beogradskom hotelu, gde su zajedno uživali u prazničnim običajima.Tome svedoče i fotografije koje je Marija za Uskrsa kačila na svoj Instagram profil. Ona je zajedno sa bivšim suprugom uživala u različitim običajima za ovaj praznik, a njihov mališan najviše se obradovao traženju jaja i slatkiša koji su bili skriveni po hotelu u kome su odseli.

Podsetimo, Marija i Džoel venčali su se 2014. godine u Beogradu u crkvi Ružica na Kalemegdanu gde su prisustvovali samo najbliž, a među kojima je bio i britanski glumac i režiser Rejf Fajns.kurir.rs