DALILA PROGLAŠENA ZA NAJPERFIDNIJU OSOBU, DEJAN NAPUSTIO BELU KUĆU: Dragojevići ponovo glavna tema, a ON joj je SASUO sve u LICE!

Showbizz

Voditelj je saopštio zadrugarima rezultate glasanja za najperfidniju osobu. Milan je otkrio da je prvo mesto po mišljenju publike osvojila Dalila Dragojević, a onda je reč dao Stefanu Kariću.

– Perfidno je što radila ovo, a prebacivala Dejanu neke stvari. Koristila je Saleta Luksa u svom ratu protiv Sandre Čaprić – istakao je Stefan.

– Nemoj mene u te priče, ja nikoga ne koristim kao oružje – dobacila je Dalila.

– Ja ću da pričam šta hoću. Mislim da je to što je uradila sa Dejanom i što i dan danas pokušava, da se ljudi sažale na nju, kao da ne spava, itd. Lukavo i perfidno je, to je moje mišljenje – dodao je Karić.

– Bilo je nekoliko situacija kad je Dalila krenula sa tom pričom sa Carem. Prva perfidnost je bila Sandra Rešić, prebacivala je kako su Dejan i ona bili jako bliski. Niko nije mogao da veruje da će tako da priča. Kad pogreši, hoće da neko drugi bude krivac. Uopšte nema nijedan argument da bilo koga krivi, samo sebe treba da krivi. I sad radi neke perfidne stvari – istakao je Janjuš.

Dejan Dragojević je napustio emisiju i požalio se Banetu Đokiću i otkrio da mu je teško što ne može da brani svoju suprugu.

– Sve mi je teško. Teško mi je sad kad pričaju. To kad pričaju negativno, ustao bih da odbranim, a nemam šta. Ode mi pogled ka tamo, sve reže – pričao je Dejan.

Bane ga je savetovao da se okrene sebi, gleda na svoju sreću i da nađe zanimaju.

Kurir.rs/M.M.