(VIDEO) Oca osudili na društvenim mrežama: Plesao neprimerno sa dadiljom svoje dece, a njegova žena sve snimila!

Zanimljivosti

(VIDEO) Oca osudili na društvenim mrežama: Plesao neprimerno sa dadiljom svoje dece, a njegova žena sve snimila!

Video je objavila njegova supruga koja tvrdi da je dadilja poput člana porodice, kao i da da između nje i njenog supruga nema ništa drugo osim poslovnog odnosa.

Otac dvoje dece osuđen je na društvenim mrežama nakon što je njegova supruga objavila video u kom pleše sa njihovom 23-godišnjom dadiljom, a mnogi korisnici kažu da je njegovo ponašanje neprimereno.

Korisnica TikTok Rejčel objavila je video za koji je mislila da je smešan i bezopasan, ali mnogi se nisu složili sa njom, pa su je savjetovali da bi trebalo da bude sumnjičava prema svom suprugu. Naime, u videu on pleše sa dadiljom njihove dece i isprobava poznati pokret iz filma “Prljavi ples”. Naime, mnogima se učinilo da među njima ima nešto više od poslovnog odnosa.

U videu on podiže dadilju za struk, a onda plesni par jedan drugog obavija rukama. U jednom se trenutku čuje i kako mu Rejčel govori: “Dodirnuo si joj grudi!”, a on se smeje i odgovara: “Znam, znam…”

Rejčel je brzo opravdavala takvo ponašanje i rekla da je dadilja kao član porodice, dodajući da su je upoznali dok je radila u vrtiću koji je pohađao njihov najstariji sin.

– Uvijek je bila najljepša, najslađa… Nije bila poput ostalih koji su tamo radili, a ja nisam bila poput ostalih mama. Bile smo prijateljice – objasnila je.

Zbog pandemije supružnici su je angažirali da pomaže oko kuće. Video, koji je pregledan više od 7 miliona puta i izazvao je zgražanje mnogih korisnika.

Jedna korisnica napisala je: “Činjenica da im je bilo prijatno da ovako plešu je uznemirujuća”, a druga je dodala: – Ja sam dadilja već 15 godina i nikad mi se ništa slično nije dogodilo… (Kurir.rs/A.A./Mirror)

@raypo3

The nanny-dad content no one asked for. @lizziinorton @f4ttyd4ddy #SummerMashup #fypシ #thenanny

♬ original sound – Rachel