Sumnjao sam da me žena vara, a kad sam našao ovu stvar u ćerkinoj torbi, znao sam i s kim, i ZANEMEO sam…

Zanimljivosti

Sumnjao sam da me žena vara, a kad sam našao ovu stvar u ćerkinoj torbi, znao sam i s kim, i ZANEMEO sam…

Kada je jedan Britanac otkrio da ga žena vara, njegov život se srušio, a još gore se osećao kada je otkrio ko je tajni ljubavnik.

– Upoznali smo se 2009. u marketinškoj agenciji u kojoj smo oboje radili. Ona je tada bila još u braku i želela je da otpočne aferu sa mnom, ali ja sam insistirao da prvo napusti muža pre nego što uđe u vezu sa mnom – priča on i dodaje:

– Ja imam 42, a ona 41 godinu, i imamo divnu devetogodišnju ćerku. Do pre mesec dana sam mislio da imamo sjajan brak, ali u međuvremenu se sve promenilo. Supruga je počela da izbegava s*ks sa mnom, sve češće je javljala da mora duže da ostane na poslu i počeo sam da sumnjuam da me vara.

– Istinu sam otkrio sasvim slučajno. U ćerkinom rancu sam tražio punjač za mobilni, i našao sam muški sat, koji nije moj. Kada je žena otišla napolje da se vidi sa prijateljicama. Počeo sam da “nujuškam” okolo i na njenom iPadu sam našao bukvalno stotine poruka koje je moja supruga razmenjivala sa jednim muškarcem. Prepoznao sam njegovo ime i nije mi bilo dobro kada sam shvatio da se radi o mom dobrom prijatelju, čija ćerka trenira u istom gimnastičarskom klubu s našom ćerkom – objašnjava muškarac.

– U jednoj od poslednjih poruka mu je napisala: Za tvoju informaciju, zaboravio si sat kod mene. Jedva čekam da ponovo budem u tvom krevetu! Tada sam shvatio da njihova afera traje već duže vreme, i bilo mi je muka kada sam pomislio na njih dvoje kako se iskradaju sa treninga i vode ljubav – iskren je prevareni muž.

– Srce mi je slomljeno i ne mogu da poverujem da mi je žena ovo uradila. Naročito kada zna koliko ja prezirem preljubnike, nakon što je otac varao moju majku bez prestanka. Sve sam depresivniji i osećam se kao da me je izdala – priznaje on.

– U retkim prilikama kada vodimo ljubav, sve o čemu mogu da mislim je prizor njih dvoje u krevetu. Da li da tražim razvod? Nisam siguran da ću ikada moći ovo da prebolim i da joj oprostim – zaključio je muškarac. (objektiv.rs)