DALILA I MAJA MARINKOVIĆ DELILE JOŠ JEDNOG DEČKA: Ponižavao ih, ostavljao, a kad se svi troje nađu u ŠIMANOVCIMA biće VESELO!

Showbizz

Dalila Dragojević već danima je u centru pažnje zbog odnosa sa Filipom Carem u “Zadruzi 5”, a juče mu je u nekoliko navrata pravila ljubomorne scene zbog bivše devojke Maje Marinković. Međutim, Filip nije jedini dečko kojeg su Dalila i Maja “delile”.

Naime, Dalilin bivši dečko Mladen Vuletić, nekadašnji učesnik “Parova”, bio je u vezi i sa Majom Marinković.

Iako je Maja uglavnom izbegavala da priča o Mladenu, on se svojevremeno oglasio za medije i rekao da su bili zajedno četiri meseca, te da su raskinuli kada je prihvatio da bude deo tada nove sezone “Parova”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mladen Vuletic (@mladenvuleticdjoma)

Mladen Vuletić je prethodno bio u ljubavi sa Dalilom, koju je čak i verio, a kako je jednom prilikom ispričao, raskinuo je s njom zbog njenog ponašanja.

Kako se već neko vreme šuška, Mladen Vuletić trebalo bi da uđe u “Zadrugu 5” da pomrsi konce Dalili i Caru.

– Što se tiče ulaska u ovu poslednju sezonu “Zadruge”, ja sam u pregovorima sa produkcijom, očekujem da ćemo napraviti lep dogovor i da će unutra biti zanimljivo, zasigurno je da ako ja uđem, nastaje haos – rekao je Mladen.

Pitanje je dana kada će se u rijaliti useliti i Maja Marinković, te se očekuje prava sapunica.

Maja je u emisiji “Pitam za druga”, otkrila da je bila sa Vuletićem u vezi:

Pozdraviću svog bivšeg dečka Mladena Vuletića. Ja nemam protiv Dalile ništa. Mladen i Car jako liče, duhoviti su, imaju sličan karakter. Ona u Caru traži Mladena – rekla je Maja.

Kurir.rs/S.M.