Natalija sa mužem i ćerkom odmarala u Albaniji: Za samo pet minuta desio se HOROR, ugašena cela porodica…

Region

Natalija sa mužem i ćerkom odmarala u Albaniji: Za samo pet minuta desio se HOROR, ugašena cela porodica…

Natalija Burenkova (58) bila je na odmoru u luksuznom hotelu u Albaniji sa suprugom Sergejem (60), ćerkom Katjom (31) i njenim partnerom Nikitom Belousovim (37).

Svo četvoro su u jednom momentu otišli u saunu, a samo pet minuta nakon što su ušli unutra, više niko od njih nije bio živ. Preminuli su od posledica gušenja, a policija ispituje da li ventilacioni sistem u sauni ispravno funkcioniše.

Kako prenose tamošnji mediji, ruski turisti bili su veseli i opušteni, a u kompleksu saune poručili su piće. Kada je konobar otišao da im donese porudžbinu i vratio se, svi su već bili mrtvi.

– Nekoliko puta sam vikao da su piće i voće spremni. Niko se nije javio, pa sam ušao u saunu da vidim šta se događa. Jedna osoba je ležala na ležaljci, a dve sam zatekao na klupama za saunu. Četvrti je sedeo u vodi i tako ostao. Svi su se ugušili – naveo je konobar hotela, prenosi Dejli star.

Iz ruskih diplomatskih krugova navode da ambasada Rusije u Tirani dodatno istražuje uzrok smrti. U saopštenju albanske policije navodi se da se tragedija dogodila oko 22.20 časova u letovalištu Keret u Kavaji, kada su pronađena četiri tela ruskih državljana.

Jedan od izvora je rekao da je porodica stigla u hotel samo sat vremena pre tragedije. Velika je verovatnoća da se radi o kvaru na ventilacionom sistemu, a policija takođe ispituje konzumaciju alkohola od strane žrtava. (objektiv.rs)