Ksenija upoznala dečka na moru: Nakon nekoliko pića završila u hotelskoj SOBI, a onda su UPALI na vrata…

Zanimljivosti

Ksenija upoznala dečka na moru: Nakon nekoliko pića završila u hotelskoj SOBI, a onda su UPALI na vrata…

Kada ih fizički privuče neka žena, muškarci su često spremni da učine različite stvari, pa ponekad prelaze i granicu pristojnog ponašanja.

Nešto slično na svojoj koži je osetila i Ksenija koja je 2011. godine prepričala kakvu je neprijatnost doživela nakon što je otišla u hotel sa momkom kojeg je upoznala u baru.

– Pre tog leta prekinula sam dugu vezu i uputila se s najboljim drugaricama na letovanje. Ženski izlasci i flertovi bili su idealan recept za lečenje ljubavnih jada. Uspela sam da se potpuno opustim i uživam punim plućima. Jedne noći smo sedele u hotelskom baru i upoznale zabavnu mušku ekipu. Jedan od njih, Alan, mi je na poseban način privukao pažnju.

Nakon nekoliko sati međusobnog zavođenja završili smo u njegovoj hotelskoj sobi ljubeći se na krevetu.

Romantične trenutke prepune nežnosti prekinula je buka i neko je odjednom upalio svetlo. Stariji par stajao je pokraj kreveta urlajući na nas. Pretili su da će pozvati policiju. Alan me uhavatio za ruku i pobegli smo iz sobe. Kad smo bili na sigurnom izvan hotela, priznao mi je da tu radi kao domar i da ima ključ od svih soba. Mogao je barem da proveri koja je slobodna.

Uglavnom, više se nismo nikad videli – zaključila je devojka. (objektiv.rs)