Bogatašu za oko zapala KONOBARICA: Odbila ga je, namestio joj je OTKAZ, a onda je usledio hladan tuš

Zanimljivosti

Bogatašu za oko zapala KONOBARICA: Odbila ga je, namestio joj je OTKAZ, a onda je usledio hladan tuš

Čini se da još uvek postoje muškarci koji misle da ljubav i pažnju mogu kupiti novcem. Na svu sreću, postoje devojke koje ih vrlo lako ubede da su pogrešili.

Tako se pojavila ispovest jednog bogatog neženje, koji je podelio na koji način je pokušao da dođe do devojke koja mu se dopada.

Ovo je njegova priča:

– Muškarac sam i imam 35 godina, bogat sam i pored toga odlično izgledam, stoga nikad nisam imao problema sa ženama, naprotiv, imao sam ih mnogo. Eh sad u jednom kafiću sam se zaljubio u jednu konobaricu, nešto najdivnije što sam video, a video sam mnogo toga.

Raspitivao sam se kako doći do nje i saznao sam da je studentkinja na vrlo teškom faksu i da mora da radi taj posao da bi mogla da se školuje. Isto tako sam čuo da jedva sklapa kraj sa krajem, ali i da nije lako dostupna muškarcima.

Ipak želeo sam je više od svega i uporno sam joj se udvarao i stalno me odbijala. Toliko sam bio isfrustiran da sam sredio da dobije otkaz, a potom sam joj ponudio jednu noć sa mnom u zamenu za mnogo para.

Rekla mi je da bi pre skočila s mosta nego bila sa mnom. Sada znam koliko sam pogrešio. Ona je nešto navrijednije što sam ikada poželeo… – zaključio je ovaj muškarac. (objektiv.rs)