SNEŽANA ĐURIŠIĆ OVAKO JE IZGLEDALA PRE 5 DECENIJA: Pevačica nije bila plavuša, plenila je izgledom, a da li biste je prepoznali?

Showbizz

SNEŽANA ĐURIŠIĆ OVAKO JE IZGLEDALA PRE 5 DECENIJA: Pevačica nije bila plavuša, plenila je izgledom, a da li biste je prepoznali?

Pored njenog vokala kojem godinama ne odolevamo, pevačica Snežana Đurišić spada u grupu lepih i negovanih žena koje bez preteranih estetskih intervencija izgledaju prirodno.

Na Instagram stranici “Vip Srbija” koja je posvećena javnim ličnostima i njihovim fotografijama iz mladosti, pojavila se i slika Snežane Đurišić iz mlađih dana.

Naime, ta fotografija nastala je 1974. godine, na kojoj se može videti sva mladost i jedrina. Snežana je tada imala dugu smeđu kosu, sa jako malo šminke na licu. To su bila vremena kada je na ceni bio prirodan izgled, bez botoksa i silikona kojima mlađa populacija na estradi, danas retko odoleva.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Srb VIP (@srbija.v.i.p)

Inače, Snežana se poslednjih godina veoma posvetila svojoj kilažu, a jednom prilikom je rekla kako je smršala.

– Nedavno sam objasnila svoje ponašanje kada je u pitanju kilaža. Neko sam ko je hedonista, pa se stoga dešavaju oscilacije u kilogramima. Veliki broj kilograma sam skinula 1992. godine, dok sam živela u Americi i to je bilo na način o kom sam već govorila i kom se već pisalo. Od tada vodim računa da oscilacije ne budu velike, redovno vežbam sa fitnes instruktorkom Danijelom u udobnosti svog doma, idem na razne tretmanem koji prijaju koži mojih godina, negujem se… Uz sve ovo što možemo raditi za sebe po svom izboru, najveća lepota dolazi iznutra. Najlepši nakit je zadovoljstvo i žena je najlepša onda kada je voljena i kad voli – rekla Snežana. Kurir.rs