Darko Lazić nasrnuo na Uroša Živkovića: Seljačino, muvaš Barbaru pred mojim očima! Završili u hitnoj!

Showbizz

Darko Lazić nasrnuo na Uroša Živkovića: Seljačino, muvaš Barbaru pred mojim očima! Završili u hitnoj!

Darko Lazić i Barbara Bobak na sve načine pokušavaju da demantuju da su se pobili nakon proslave koju je početkom oktobra organizovao njihov kolega Srećko Krečar povodom punoljetstva kćerke, ali uzalud.

Kurir je došao u posjed ekskluzivnih fotografija iz bolnice na kojima se vidi pjevačeva djevojka kako leži na transportnom bolničkom krevetu sa kragnom oko vrata, dok Darko pere ruke na lavabou u ordinaciji. Fotografije su nastale nakon tog incidenta. Evo kako je sve bilo. Prije nego što su se njih dvoje obračunali, Lazić je ušao u sukob sa Urošem Živkovićem. Darko je, prema riječima izvora, posumnjao da se njegov kolega nabacuje Barbari, pa ga je napao pred svima.

– Na toj proslavi su svi bili pijani. U jednom trenutku nastao je kurcšlus između Uroša i Lazića. Darko ga je pred svima optužio da gleda u njegovu djevojku i da joj se nabacuje. Govorio mu je: “Ti misliš da sam ja budala, da ne vidim šta radiš. Debilu jedan. Seljačino, muvaš Barbaru pred mojim očima!” Svašta mu je izgovorio… Riječi nije birao. Živković je bio u čudu jer ništa nije uradio. Srećko je potom skočio da ih razdvoji jer su počeli da se biju. U cijelom tom haosu Darko je nasrnuo i na Krečara i slomio mu čašu u ruci. Krv je kiptila na sve strane i Krečar je morao da ide na ušivanje. Žurka se pretvorila u pakao – priča pjevač sa estrade koji je insistirao na anonimnosti.

Prema njegovim riječima, Barbara je nasrnula na Darka da zaštiti Živkovića:

– I ona je bila pod gasom, a pokušala je da odbrani Živkovića. Vikala je na Lazića, izblamirala ga pred svima. Ni ona ne zna da se ponaša. Kasnije, kada su krenuli kući, njih dvoje su nastavili da se svađaju i udaraju. U kolima je tek bio haos. Barbara je povrijedila vrat. Morali su hitno da je odvezu u bolnicu. Tamo su nastale te fotografije. Eto, ona zna da demantuje jer ih je sramota šta su napravili pod dejstvom alkohola. Sramota ih je jer im se svi smiju što ne znaju da se ponašaju – završava pjevač.

Ovim povodom kontaktirali smo i sa Živkovićem.

– Ja sam se tu našao slučajno. Bili smo na veselju. Srećko je htio od Darka da uzme čašu, pa se posjekao. Sve ostalo ne želim da komentarišem – rekao je Uroš za Kurir. kurir.rs