Isplivala tajna iz Cecinog života stara 27 godina: O ovome javnost ništa nije znala!

Showbizz

Isplivala tajna iz Cecinog života stara 27 godina: O ovome javnost ništa nije znala!

Folk zvijezda Svetlana Ceca Ražnatović tokom karijere imala je mnogo spotova koji su ekranizovani kao filmske priče. Spot za jedan od njenih najvećih hitova “Kukavica”, krije nevjerovatnu priču koja nikada nije ispričana.

Naime, u njemu se kao glavni junak pojavio Goran Andrejić, koji je zbog učešća u spotu ubrzo dobio nadimak “Goran Kukavica”.

Ono što do sada nije otkriveno jeste da je uloga djevojke koju on u spotu vara sa Cecom pripala njegovoj djevojci Tatjani iz stvarnog života, a koju je oženio godinu dana nakon video ostvarenja.

Prema tvrdnjama upućenih oni su se i upoznali na snimanju spota, a ljubavne varnice odmah su sijevnule među njima. Ceca je godinu dana nakon izlaska pjesme bila gošća na njihovom vjenčanju, a mladencima te večeri je otpjevala upravo “Kukavicu”.

– 7. maja 1994 oženio se Cecin ljubavnik iz “Kukavice” (i to sa svojom “ženom” iz “Kukavice” – manekenkom Tatjanom), a na svadbi im je pjevala Ceca. I to “Kukavicu” – stoji u opisu slike sa vjenčanja Gorana i njegove supruge, a na kojoj se vidi i Ceca.

Korisnici društvene mreže Tviter došli su do fotografije koja svjedoči ovoj priči:

Međutim, nakon nekoliko godina braka, ljubav se ugasila, a Goran i Tatjana su se razveli, ali njihova nevjerovatna ljubavna priča nikog ne ostavlja ravnodušnim. Telegraf.rs