Nikad bahatija Dalila Dragojević: Popela se na sto i demolirala kuću! Polomila sve što joj je došlo pod ruku!

Showbizz

Nikad bahatija Dalila Dragojević: Popela se na sto i demolirala kuću! Polomila sve što joj je došlo pod ruku!

Dalila Dragojević napravila je haos kada je Nikola Grujić Gruja ”odugovlačio” svoje glasanje za najgori i najbolji nastup na Zadrugoviziji.

Dragojevićka je tvrdila da će se prodavnica kasnije zbog njega otvoriti. Ona se popela na sto i počela da baca i lomi sve što joj je zapalo pod ruku.

“Podilazite ovoj p…i blijedoj”, vikala je Dalila, pa krenula da baca šolje, tanjire i sve što se našlo ispred nje. Demolirala je sve ispred sebe, a u jednom momentu je pogodila Belog.

On je htio da joj vrati, ali je šoljom rascijepao arkadu Lorni koja se uhvatila za glavu i počela da sanira povredu i čisti krv koja joj se slivala niz lice.

Nakon haosa koji je priredila, Dalila Dragojević sjela je u pušionicu, pa je počela na sav glas da viče i komentariše skandaloznu scenu koju je napravila, prije samo nekoliko minuta.

“Ma dajte bre molim vas, da nije pogodio Lornu, pogodio bi mene. Šta treba meni Beli da otvara arkadu? Pa meni za pet godina rijalitija niko nije ostavio ožiljak Beli će. Ma daj bre”, urlala je Dalila.

Zadrugari koji su bili prisutni, osudili su i njeno ali i ponašanje Ivana Radosavljevića Belog i Nikole Grujića Gruje. kurir.rs