“Mislila sam da me SNIMA”: Devojka ZASPALA u vozu, a kada se probudila prestravila se prizorom pred očima…

Zanimljivosti

“Mislila sam da me SNIMA”: Devojka ZASPALA u vozu, a kada se probudila prestravila se prizorom pred očima…

U ušima je držala slušalice i tako utonula u san, a onda se poprilično prepala kada se probudila

Neretko, kada putujemo sami, osećamo dozu neprijatnosti i straha, pogotovo ukoliko se za putovanje odlučimo u noćnim satima. To je doživela i jedna žena koja se tokom jedne večeri našla u vozu.

Ona je, naime, zaspala tokom vožnje, a nakon što je sve podelila sa javnošću na internetu, njena priča je postala viralna. Ona je na Tviteru ispričala šta se dogodilo, a kako je istakla, mislila je da je muškarac koji joj se našao u pomoći, zapravo čudak.

– Sinoć sam tokom četvorosatnog putovanja nazad u London bukvalno zaspala. Sedela sam sama, tako da mi je torba na stolu bila otvorena, a telefon pored.

– U ušima sam imala slušalice, sa uključenom muzikom. Onesvestila sam se. Probudila sam se dok smo ulazili u Eston i primetila da osim grupe veoma pijanih, veoma bučnih momaka na drugoj strani kupea stoji još jedan čovek.

– Čim sam videla kako sedi preko puta mene, prestravila sam se i počela da razmišljam – da li su sve moje stvari ovde, da li me je snimao itd. Povrh svega toga, ubrzo me je lupio po ramenu.

– Nisam hteo da te uplašim, samo nisam hteo da spavaš bez nadzora. Sedeo je tamo čitavo putovanje kako bi se uverio da mogu bezbedno da spavam.

Njena objava postala je viralna, a kako biste vi prokomentarisali potez ovog mladića? Pišite nam u komentarima. (objektiv.rs)