KOMŠIJE S VRAČARA OTKRIVAJU KAKVA JE ANA BEKUTA PRIVATNO: Kad je neraspoložena, pomislimo da je raskinula sa MRKOM!

Showbizz

KOMŠIJE S VRAČARA OTKRIVAJU KAKVA JE ANA BEKUTA PRIVATNO: Kad je neraspoložena, pomislimo da je raskinula sa MRKOM!

U srcu Vračara, na poslednjem spratu elitne zgrade stanije Ana Bekuta, prema rečima njenih suseda, omiljena komšinica, čiji osmeh svi u kraju vole.

Skoro da ne postoji osoba koja nije imala reči hvale na šarmantnu damu koju svake subote gledaoci imaju prilike da gledaju u muzičkom – talent šou programu „Zvezde Grand“.

– Ana je tako divna i otmena dama. Čak i kada izađe ispred zgrade da prošeta u kežual izdanju izgleda kao prava dama. Ništa joj nije strano ili teško. Ako nisu unuk ili unuka kod nje, ona ode sama po picu da pokupi u obližnjem restoranu. Uvek nasmejana i baš nam je drago što živimo u istoj ulici – kaže jedna starija komšinica Mila i dodaje:

– Ne odvaja se od Mrke. Izgledaju kao zaljubljeni tinejdžeri. Mislim da sam malo starija od nje, ali nisam mogla da verujem da neko može da bude toliko zaljubljen kao što su njih dvoje. Znaju da prošetaju po kraju. Ako ona snima, Mrka popije jutarnju kafu u obližnjem kafiću. Mada retko se kada odvajaju.

Kako je u blizini zgrade gde živi Ana, Kalenić pijaca, zaputili smo se da proverimo da li pevačica odlazi po namirnice ili ipak šalje Mrku.

– Dolazi nam često. Vuče ona kolica za pijacu. Kupi sve i svašta. Dosta voća i povrća. Cela kolica napuni. Mi je često pitamo da nam nešto i zapeva. Nekada se desi i da pusti glas, ali ne želimo da je maltretiramo. Ostavi bakšiš. Nije šrktica. Nije Mrka lud što je našao takvu damu i ne ispušta – kaže kroz osmeh prodavac, dok gospođa koja prodaje cveće na drugoj tezgi dobacuje:

– Ana je kao suncokret. Zrači. Uvek sa osmehom. Nikada je nisam videla neraspoloženu. Kupi i cveće kod mene. Kaže voli da joj cveće krasi dom. Da joj širi prirodne mirise. Voli od kala do suncokreta. Ali i ovo cveće u saksiji. Pričala nam je da mu priča, peva… Dobra je Ana, prirodna žena. Nekada mi bude žao što nije malo oštrija. Gledam one „Zvezde Granda“, svi se nešto svađaju, nadvikuju, a ona odmerena. I sve što kaže, kaže kako treba.

Prodavačice u radnji koja se nalazi blizu Aninog stana kažu da kupuje namirnice.

– Viđamo je često, a svrati s vremena na vreme. Jednom je ušla neraspoložena, valjda je žurila nešto. Nismo to očekivali od nje. Odmah smo pomislili da je možda raskinula sa Mrkom. Međutim, posle dva dana smo ih videli zajedno. On ju je prvo dovezao kući, a onda su posle nekog vremena izašli da šetaju. Bila je raspložena. Mora da je tog dana završavala neke obaveze koje su je mučile – kaže radnica dok se komšinica se ubacuje u razgovor:

– Anu često viđam kod frizera. Onog poznatog kod koga ide i Brena. Tu je i on tik uz njenu zgradu. Dok je bilo lepo ovo vreme često je sa njim i radnicima ispijala kaficu ispred salona. Mnogi je samo pogledaju, neki joj dobace da je prava kraljica, ali svi obožavamo njene pesme. Kurir.rs/S.M./Blic