Spektakl u Gradiški oduševio regiju: Publika uživala u sjajnim borbama, a onda je Teodora “zapalila” halu

Showbizz

Pravi šou

Ljubitelji borilačkih sportova iz Republike Srpske imali su priliku da u subotu uživaju u pravom bokserskom i kik-bokserskom spektaklu, koji je održan u Gradiški.

Treći u nizu “GFN” (Gradiška Fight Night) privukao je veliki broj ljubitelja sporta, te su tribine Arene bile ispunjene od samog početka programa.

Borilački deo večeri počeo je kik-boksom, te je tako viđeno pet vrlo zanimljivih borbi u disciplini K1, a svaki od mečeva trajao je tri runde od po tri minuta.

U ovoj disciplini, posebno su se istakle dve borbe. Prva je bila meč Ermina Salija i Davida Jovičića, u kojoj je Jovičić slavio nokautom u drugoj rundi. Iskoristio je “visok” gard protivnika, i snažnim aperkatom ga pogodio u stomak. Sali je odmah pao na patos, i nije mogao da nastavi meč.

U drugom meču, banjalučki borac, Stefan Dobrijević, brutalnim nokautom savladao je Kenana Ćatića. Sve se odigralo u finišu druge runde, kada je Dobrijević iskoristio nepažnju protivnika, i kada Ćatić to nije očekivao, pogodio ga kolenom u glavu. Ćatić je u sledećoj sekundi “kao sveća” pao na pod, a sudija je bio primoran da prekine borbu.

Nakon pet borbi u kik-boksu, program je nastavljen bokserskim mečevima. Već u drugom duelu u boksu, viđen je tehnički nokaut. Željko Stegić je tehničkim nokautom na kraju prve runde savladao Zoltana Seru, kada ga je “pogodio” u rebra, u samom finišu runde. Pokušao je Sera da nastavi meč, ali je nakon konsultacije sa svojim uglom doneo odluku da preda borbu, te je sudija proglasio trijumf Stegića.

Još jedan meč bio je posebno zanimljiv u nastavku, s obzirom na to da je viđen pravi “maraton” u osam rundi. Publika je imala lriliku da uživa u perforansu Danijala Alagića i Admira Oglića, i to u superteškoj kategoriji. Ulogu favorita opravdao je Alagić, koji je na kraju i slavio jednoglasnom odlukom sudija, nakon što je propisno “izmučio” Oglića tokom svih osam rundi.

U glavnoj borbi večeri, domaći Marko Vanovac slavio je protiv Majkla Obina iz Švedske. Uspeo je Obin da izdrži prvu rundu, ali je u finišu zadobio nekoliko ozbiljnih udaraca u predelu stomaka, te je u konsultaciji sa lekarskim timom meč prekinut.

Time je ujedno završen borilački deo večeri, a onda je nastao pravi šou. Nakon svih boraca, u ring je ušla specijalna gošća, Teodora Džehverović, za potpuni delirijum prisutnih.

Prvo je delovala malo pod “tremom”, s obzirom da nikada nije pevala u ringu, te je dobacila “Sve sam radila, ali da pevam u ringu…”, a onda je ubrzo dovela atmosferu do usijanja.

Sve u svemu, “GFN III” oduševio je regiju, i nema sumnje da će se među građanima Gradiške ovo veče prepričavati.

(Telegraf.rs)