Iznenada se srušila u stanu i umrla: Otkriven je uzrok smrti, a porodica u šoku tvrdi da to nije tačno…

Region

Iznenada se srušila u stanu i umrla: Otkriven je uzrok smrti, a porodica u šoku tvrdi da to nije tačno…

Džesika Gibson (31) iz Irske bila je sa roditeljima na oodmoru u Blekpulu, kada je odlučila da se pridruži prijateljima na jednoj žurci u Liverpulu.

Nakon žurke, ona se srušila u stanu u centru grada, a istragom je utvrđeno da se predozirala her*inom i k*kainom.

Ovo otkriće zbunilo je njene najmilije, a članovi porodice nemaju predstavu kako je to moguće, ntii veruju i dalje u to, jer Džesika kako tvrde, nikad nije koristila nikakve opijate, a kamoli teške dr*ge.

– Volela je da popije poneko piće, ne mogu da lažem. No, ne mogu da verujem da je uzimala he*oin. Mislim da to jednostavno nije moguće, osim ukoliko joj neko nije stavio u piće. Pitali smo policiju ko bi mogao da joj da heroin, ali ni oni ne znaju – navela je njena majka Dženifer Gibson, prenosi Liverpool Echo.

I ona i njen suprug, oboje penzionisani zatvorski službenici, odgovorno tvrde da nikad u prošlosti njihove ćerke nije postojala dr*ga, a bila je i uzorna majka.

– Naša ćerka je bila osoba za primer, velikodušna i druželjubiva – dodala je majka.

Obdukcijskim pregledom nisu utvrđeni tragovi nasilne smrti, ali toksikološki izveštaji otkrili su u njenom organizmu visok nivo alkohola i he*oina u njenom krvotoku, a ta količina bi, prema mišljenju mrtvozornika Andrea Rebelja, bila kobna čak i za tolerantnog korisnika, a kamoli za nekog ko nikad nije uzimao dro*u. (objektiv.rs)

Odgovori