Maja srela MAJKU (72) na stanici i ŠOKIRALA se kad je videla šta radi: “Propala sam u crnu zemlju”

Zanimljivosti

Maja srela MAJKU (72) na stanici i ŠOKIRALA se kad je videla šta radi: “Propala sam u crnu zemlju”

Iako su nam članovi naše porodice uglavnom i najvažniji ljudi u životu, nekada nas doslovno mogu izbaciti iz takta. To se desilo i jednoj ženi po imenu Maja koja je potom podelila svoju ispovest.

Kako je opisala, njena majka ima jednu čudnu naviku.

– Moja majka ima 72 godine, živimo odvojeno, ali u istom gradu. Kao i svakoj starijoj osobi, potrebna joj je pomoć, ali ne mogu da je dovedem da živi kod mene, jer je ona zagriženi ljubitelj životinja. U stanu drži gomilu životinja, mačke i psi imaju veća prava od nje, dok ona bukvalno “odvaja od usta” kako bi nahranila i odbačene životinje.

Sav novac koji joj dajem za hranu i lekove, ona troši na životinje. Stoga joj penzija nije dovoljna ni za osnovne stvari.

Nedavno smo se suprug i ja vraćali gradskim prevozom iz gostiju, i zamislite samo moje zaprepašćenje kada smo moju majku videli kako prosi za milostinju na jednoj autobuskoj stanici.

Molila sam se Bogu da propadnem u crnu zemlju, eto koliko me sramota bila! Moj suprug je bio u šoku jer zna koliko porodičnog budžeta nosim majci svaki mesec. U glavi je verovatno imao niz pitanja na temu gde taj novac odlazi, s obzirom da moja majka prosi.

Ispostavilo se da je moja majka od prolaznika tražila novac za svoje pse i mačke koje je trebalo hraniti, lečiti i sterilisati. To je možda plemenito, ali šta će reći naši poznanici kada je vide da prosi?

Verovatno će misliti da sam ostavila majku da se sama snađe, pod stare dane!

Ali ni na kraj pameti mi nije da hranim i plaćam lečenje bezrbojnim lutalicama, jer nisam toliko bogata! Tako da sada hodam ulicama našeg grada, stalno se osvrćući da vidim da li negde sedi moja majka i prosi. (objektiv.rs)

Odgovori