Lažirala smrt: Ukrala fotografiju sa interneta, pa izmislila da je imala operaciju, OVO JE PRAVA ISTINA (FOTO)

Region

Kao bomba, u medijima, je odijeknula vijest da je voditeljka i bivša rijaliti učesnica Slađana Petrušić umrla.

Vesna Rivas se oprostila od nje, a Milomir Marić je istakao da Slađa ovo sve izmišlja.

Slađa je, inače, prije dva dana na svom Instagram profilu objavila fotografije krvave noge i noge u gipsu, i tom prilikom je otkrila da se povrijedila dok je radila izazov na TikToku.

– Operacija uspješna..tako kažu.. J**o me TikTok izazov. Hvala doktorima – napisala je tada Slađa.

Fotografija koju je objavila na svom nalogu nalazi se na portalu “nottinghampost”, a ta ista fotografija je tamo objavljena još u junu 2022. godine, a sada je svima jasno da je ona sve to lažirala

Inače, na tom portalu, sa tom istom fotografijom, piše da je devetnaestogodišnja djevojka imala operaciju nakon sudara u gradu u Engleskoj.

Podsjetimo, na Instagram profilu Slađane Petrušić, osvanula je poruka u kojoj se navodi da je voditeljka preminula.

– Sa tugom obaviještavamo da nas je sinoć napustila naša Slađa i otišla u bolji svijet. Ona će biti kremirana, a pepeo rasut po šumi, jer je šuma bila njen život i živjeće vječno. Porodica Petrušić! Molimo novinare da nam se ne javljaju, jer nikada nismo bili dio javnog života, a to je bila i Slađina želja, pa da je ispoštujemo. Hvala na razumijevanju!- stajalo je na njenoj društvenoj mreži.

Mnogima je ova objavila bila sumnjiva, a pojedini korisnici društvenih mreža sumnjaju da je u pitanju lažna vijest ili izazov.

Ubrzo se za oglasio i drug od Slađane Petrušić koji takođe smatra da je u pitanju njena neslana šala.

Ja ne vjerujem u to. Znaš Slađu kako je luda to je sigurno neki njen TikTok prenk. Mislim prvo bila je polomljena nije mogla takva da izađe iz bolnice, drugo ako je imala srčani pa kad bi stigla da podijeli sve svoje šifre za društvene mreže da to neko objavi na njima. Meni to sve liči na lošu šalu – rekao je drug Slađane Petrušić.

Milomir Marić je povodom navodne smrti bivše voditeljke rijaliti Parova rekao: “Ona sve ovo izmišlja sigurno. Nisam je čuo dugo, ali su je vidjeli ljudi kada je pisala da je u bolnici, a nije bila. Sve je izmislila tada”.

Oglasila se i njena sestra Dragana koja je rekla da je ovo izmišljotina.

– Mislim da je ovo velika glupost, izmišljotina i njena bolesna ideja. Potpuno sam sigurna u to – kaže Dragana, koja godinama nije u kontaktu sa Slađom, piše Blic.

Dragana je ispod objave ostavila komentar o navodnoj smrti svoje rođake, a navodno ju je Slađana potom blokirala na Instagramu. Dragana kaže da niko od njihovih zajedničkih rođaka ne zna ništa o Slađinoj smrti.

srpskainfo.com