Kasandra će u Beogradu boraviti 3 dana! Evo kakve zahteve je imala: Odseda u predsedničkom apartmanu!

Showbizz

Glumica iz Venecuele, Koraima Tores, stigla je u Beograd juče, 22. septembra, malo nakon 23 časa, a ekipa našeg portala dočekala je na aerodromu Nikola Tesla.

Brojni mediji iz Srbije okupili su se kako bi čuvenoj Kasandri poželeli dobrodošlicu, a glumica ih je srdačno pozdravila, a potom se užurbanim korakom uputila ka vozilu koje je čekalo na izlazu.

Koraima je u Beograd došla kako bi se priključila ekipi popularne serije “Igra sudbine” kao specijalni gost.

U srpskoj prestonici boraviće tri dana, a kako se navodi, njena poseta produkciju košta oko 30.000 evra.

– Koreima Tores će u Srbiji boraviti tri dana. Svaki minut njenog boravka je do detalja isplaniran. Odsešće u predsedničkom apartmanu jednog hotela i biće joj ispunjene želje koje je uputila organizatorima. Bila je skromna. Ona želi da vidi neke znamenitosti glavnog grada koje nije videla kad je pre izvesnog vremena bila u Srbiji. Tada je isprobala brojne naše kulinarske specijalitete, koji su joj se dopali, i zbog toga ponovo želi da okusi naša jela. Probala je pitu, mućkalicu i rakiju. Ono što sada želi da proba su naša vina, što će joj, naravno, biti omogućeno – rekao je izvor za Kurir i dodao:

– Njoj za dolazak nije bio presudan honorar. Mnogo joj se dopala uloga, sve je dogovoreno u prethodnom periodu i produkcija sada samo očekuje da dođe – priča izvor.

Zbog ogromne popularnosti koju je stekla u našoj zemlji tokom emitovanja Kasandre devedesetih godina, Koraima je još 1997. posetila Srbiju, a kako je kasnije u i intervjuima navodila, iz naše zemlje ponela je najlepše uspomene.

Srbiju pamti po gostoprimstvu, ali i ogromnoj ljubavi koju je dobila od obožavalaca.

(Telegraf.rs)