Đoković dobio neobičan poklon od lepotice koja mu je pevala u noćnom klubu: “Neka te ovo seća na Bugarsku”

Showbizz

Sjajno se Novak Đoković nedavno proveo u Bugarskoj, gde je bio gost na egzibicionom meču protiv Grigora Dimitrova u Sofiji! Barem se takav utisak stekao posle video snimaka koji su preplavili društvene mreže!

Najbolji teniser planete ikada iz Bugarske se vraća i sa vrednim poklonom koji je, kao i Dimitrov, dobio od tamošnje stradne zvezde Kamelije – pevačice koja je Noletu i Griši pevala u noćnom klubu.

Naime, Kamelija je pomenutim teniserima poklonila rulno tkani panel Čiprovačke škole koja je stara 400 godina, a tom prilikom je za tamošnje medije rekla:

– Bugarska svest o identitetu na neki način počinje da vene. Zato sam prošle noći dala Grigoru i Nolu panel. Znate da sam iz Čiprovtija. Poklonila sam im panel – ručno tkan. To je kao artefakt. U Bugarskoj se počelo zaboravljati. Imamo istoriju. Na nama je da nastavimo, da budemo ponosni.

Kamelija se, takođe, oglasila i na Instagramu i poslala poruku Đokoviću i Dimitrovu.

– To je bilo epska iskustva. Hvala vam, ljudi. Neka vam ovi paneli budu podsetnik na Bugarsku, gde god da se nalazite u svetu. Budite zdravi i pratite sebe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kamelia (@kamelia_official)

(Telegraf.rs)