“Sav nameštaj sam dobila, ja ne bih imala para da opremim celi stan. Platila sam ga 200.000 evra!”

Region

PREPARIRANA ŠKORPIJA, ŠANEL POSTELJINA, A LEINA SOBA KAO IZ DIZNILENDA Ovo je stan Jovane Jeremić u centru Beograda – vredi 300.000 EVRA: “Sve sam dobila na kompenzaciju”

Voditeljka Jovana Jeremić otvorila je vrata svog stana na Dorćolu i pokazala kako izgleda unutrašnjost ove luksuzne nekretnine.

Naime, Jovana Jeremić ugostila je nedavno ekipu “Blica” u svom stanu na Dorćolu za koji je dala 200.000 evra, a kako tvrdi sada vredi 300.000 evra.

U dnevnoj sobi stoji ogromna slika lava, ali i portret Jovane Jeremić sa krunom na glavi, a posebnu pažnju je privukla preparirana škorpija.

Voditeljka je svoju oazu mira, uredila u potpuno autentičnom stilu. U stanu ima mnoštvo detalja u znatnoj boji, a na zidu u trpezariji su uramljeni njeni inicijali.

– Sav nameštaj sam dobila, ja ne bih imala para da opremim celi stan. Stan sam platila 200.000 evra i ne bih imala da ga opremim, sad sigurno vredi oko 300.000 evra. Sve sam dobila na kompenzaciju, za reklamu – rekla je.

U spavaćoj sobi na zidu se nalazi ogroman lav, posteljina je svilena u leopard printu sa velikim “Šanel” znakom, a u Leinoj sobi preko celog zida nalazi se tapeta iz Diznijevog crtanog filma “Mala sirena”.

Uskoro odlazi u Ameriku

– Naša televizija imaće svoje ljude u Americi koji će pratiti izbore. Da kažem ekskluzivno, jedan od onih koji će pratiti izbore, koji će izveštavati direktno iz Amerike za Pink televiziju sam upravo ja – otkrila je Jovana nedavno, pa dodala:

– Kad završim jutarnji program, 3. novembra, putujem za Ameriku. To je bio moj najveći san! Jedina želja za moj 34. rođendan bila je da otputujem u Ameriku, da vidim Vašington i Njujork. To mi se ostvaruje. Mi ćemo od septembra krenuti sa kampanjom, to će na našoj televiziji biti vrlo propraćeno jer američki izbori nisu samo američki, već svetski. Od američkih izbora zavisi sudbina celog sveta. blic.rs